Nyílt világú Men in Black játék érkezik?

Nyílt világú Men in Black játék érkezik?

A Days Gone fejlesztői lehet, hogy előrukkolnak egy Men in Black játékkal. 

A 4Chanről származik a pletyka, miszerint a Days Gone-t megalkotó Bend Studio egy Men in Black játékon dolgozik. Bár tudjuk, hogy a 4Chan nem túl megbízható forrás, reménykedni mindig lehet, nem? A forrás nem árulta el honnan szerezte az információt, mindössze csak annyi árult el, hogy a játék nyílt világú lesz. Azt is megosztotta velünk, hogy eltérő háttérrel és képességgel vághatunk neki ügynökként az idegenek levadászásának.

Például, ha a MIB előtt rendőr volt, akkor kitartóbb lesz, akár egy cephalapoidot is lefuthat. És, ha ügynökünk szintet lép, akkor új rangot kap. Ám le is fokozhatnak minket, ha visszaélünk a hatalmunkkal, például ok nélkül neutralizáljuk a civileket. A villogó idegostort ugyanis csak akkor használhatjuk, ha valaki tanúja lesz az ufoelhárításnak. Például civilek szeme láttára használjuk a fejleszthető fegyvereket, köztük a kezdésként megkapható Zajos Tücsköt. Ugyanakkor lesznek NPC-k, akiket akár fel is vehetünk a MIB-hez.

A sztori az ’50-es években fog játszódni, a középpontjában pedig az idegenek által elkövetett emberrablások állnak, már, ha igaz a pletyka. Egy nagy fordulatra, valamint nappal-éjszaka ciklusokra számíthatunk. Éjszaka az idegenek aktívabbak, de nem minden földönkívüli ellenséges is.

Ez mind szép és jó, ugyanakkor meg kell ismételni, hogy ez a pletyka távolról sem biztos, hogy igaz. Az egyik legkomolyabb dolog, ami cáfolhatja, hogy a Bend Studio jelenleg egy teljesen új IP-n dolgozik, egy vadonatúj koncepció alapján. Márpedig a Men in Black nem új, hiszen a képregény, amiből aztán az animációs sorozat és a filmek is készültek, 1990-ben jelent meg. Persze nem lehetetlen, hogy a Bend több játékon is dolgozik egyszerre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!