Pogbára gyűjtött, de a telója 100 ezer coint költött FIFA 22 stadion fejlesztésre

Ezt a pechet, szerencsétlen figyelmetlenség miatt egy FIFA 22 játékosnak a telefonja az Ultimate Teamben 100 000 FUT érmét költött el stadion fejlesztésére.

A FIFA 22 mobilalkalmazás lehetővé teszi a játékosoknak, hogy ezen keresztül szerezzék meg a különböző SBC-k jutalmait, menedzseljék csapatukat, vásároljanak, bár meccseket nem lehet ezen keresztül játszani. Bár elég kényelmes, mégis rejt magában némi kockázatot, hiszen a PC-t vagy a konzolt mégsem tudjuk a hátsó felünkkel irányítani, miközben ez a telefon esetében sajnos összejöhet. Az egyik játékos pont ennek esett áldozatul, és talán egy életre megtanulta, hogy nem bölcs dolog figyelmetlenül a telefonját feloldva hagyni.

Ennek apropóján a farzsebébe kerülő készülék önálló életre kelt, és nagyságrendileg a megtakarításából 100 ezer coint "költött el". A shoeflyshoe felhasználónéven futó egyén nem zárta le a telóját, és ezzel meg is történt a baj.

„Nem zártam le a telefonomat, és míg mocorogtam ülés közben az lazán elköltött 100 érmét stadion fejlesztésekre.”

A humoros oldala mellett azért ezzel a poszttal is szeretné felhívni a játékostársai figyelmét, hogy ők ne járjanak olyan pórul, és figyeljenek oda a telefonos applikációra. A történet egyébként abban csúcsosodott ki, hogy ez az összeg kellett volna a Winter Wildcard Pogba kártyához, amelyre egy ideje már spórolt. Legalább nem akkora a nagy a veszteség, hiszen így beszerzett jó néhány „Kool” szezonális stadion fejlesztést.

„Őszintén szólva minden nagyon klasszul néz ki lol. NEM erre költöttem volna el ezt az összes érmét azért.”

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!