Akkor jöhet a Teamfight Tactics 2.0? - Mortdog szerint igen!

Akkor jöhet a Teamfight Tactics 2.0? - Mortdog szerint igen!

Az új szett iszonyatosan pörög, innen akármerre el lehet indulni.

Anno 2019-ben, mikor a TFT a LoL kliensbe költözött az egész hatalmasat szólt. A játék alapja nyilván a DotA Autochess volt, de a Riot ismét fogott egy már meglévő koncepciót és csinált belőle valami jobbat, mint az eredeti. Az első hónapokban LoL veteránok, streamerek és persze játékosok tömegei vetették bele magukat az auto-battler stílus rejtelmeibe. Az egész persze felrobbant a Twitch keretein belül is és a játék azóta már kitermelte az ismert figuráit, akik naponta nagyon sok időt töltöttek/töltenek a játékkal. A nézők a legtöbbször azért néznek be valakihez, hogy új kompokat vagy tippeket lessenek el. De köszönhetően az olyan figuráknak, mint soju, saintvicious, keane vagy akár souless, a tft köré felépült a mémbázis, az emote rengeteg és gyakorlatilag egy érdekes nyelvezet is megjelent.

Persze nem volt ez mindig ennyire erős. Az erős kezdés után a fejlesztők nem tudták felülmúlni igazán az első szett sikerét. Sőt a Shadow tárgyak/mechanika és a kicsit egyhangú meta miatt olyan játékosok, mint scarra, Disguised Toast vagy Becca is azon gondolkodtak, hogy abbahagyják az egészet, talán örökre. Ez persze leginkább az ötödik szett miatt volt. De azóta kiderült, hogy annak megvolt a maga oka. A fejlesztők ideje korán elengedték és a hatodik szériára koncentráltak az Arcane miatt. A Gizmos and Gadgets pedig hozta az elvártat, sőt a régi streamerek visszaatértek, a nézőszámok megugrottak, új arcokat lehet látni folyamatosan, és a játékosbázis is nagyot ugrott. A cél pedig innentől nem az, hogy legyen még egy új kiegészítő, ami ezt is megveri. A játék vezető fejlesztője, Mortdog szerint akár a 2.0 verzió is jöhet.

"Emlékszem, Meddler azt mondta, hogy itt az ideje a TFT 2.0-nak. Azt hiszem ez az év az, ami erősen ebbe az irányba terel minket. A jövő év elején várható pár nagyobb bejelentés. Tele vagyunk új emberekkel. Új vezetőség, új grafikusok és új fejlesztők. Azt hiszem idén a TFT szintet lép majd. Ha csak a felét meg tudjuk valósítani annak, amit elterveztünk, akkor minden rendben lesz."

Az első érdekességet a Double-up játékmódon keresztül már megkaptuk, reméljük, hogy ez csak a kezdet. Addig is mindenki nyugodjon le, "We are bing chilling"!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!