Ismét szavazhatunk, hogy ki kapjon reworköt és újévi stream is érkezik a héten!

Ismét szavazhatunk, hogy ki kapjon reworköt és újévi stream is érkezik a héten!

Pénteken új cinematic, szavazás és stream is érkezik, mutatjuk a részleteket!

Elérkezett az év első hétfője, véget értek az ünnepek és ismét mindenki munkához látott. Úgy tűnik, hogy ez a Riotra is tökéletesen igaz, ugyanis rendhagyó módon kisebb szivárgások érkeztek a cég háza tájáról. Először is Youtube-ra kikerült egy Thumbnail, amiben az új, január 7-én érkező cinematic képét láthatjuk. Rajta Pantheon és a "The Call" cím szerepel, minden bizonnyal ez lesz a videó címe is:

Ennél többet egyelőre nem tudtunk meg a videóról, de remélhetőleg ismét maradandót sikerül alkotnia a Riotnak. Emellett viszont érkeznek az év eleji szavazások is, amelyeket a skin témákat és az idén biztosan reworkölt hős kiválasztására hivatottak.

Minden valószínűség szerint Kog'Maw, Nocturne, Shyvana, Skarner és Trynda között választhatunk majd, már ami a reworköt illeti, a skinek közül pedig az Archlight, Gothic és Infernal témák közül szavazhatunk. Végül, de nem utolsó sorban mindezt valószínűleg a cinematic után jelenti majd be a Riot, hisz január 7-én még egy évindító streamet is terveznek!

Pénteken 16:00-kor tehát mindent megtudhatunk majd az idei évről és a hamarosan érkező újdonságokról!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!