Nagyon valószínű, hogy ez a 15 játékos alkotja a FIFA 22 Headliners második csapatát!

Nagyon valószínű, hogy ez a 15 játékos alkotja a FIFA 22 Headliners második csapatát!

Ráadásul köztük van néhány meta lap is, és úgy tűnik szép kis bónuszokkal erősödhetnek.

A FIFA 22 FUT Headliners Promo jelenleg is zajlik, hiszen már kiadták az első csapatot a fejlesztők, de a második csokrot csak január 7-én teszik közzé. Az első teamről egyébként készült egy bővebb esélylatolgatás, és igyekeztünk megnézni kinek mennyi esélye van a fejlődésre a jövőben:

A második együttes ezen a héten fut be, és az eddig látottak alapján egy hétig lesznek elérhetőek a csomagokban. Mivel az adatbányászok előtt nincs akadály, ezért már a Headliners első adagjáról is került ki a netre előzetes anyag, és ez most sincs másként. Akkor egész pontosan meg tudták jósolni, hogy kik kapnak ilyen különleges narancssárga lapot, ezért a mostani listán lévő nevekre is lehet számítani pénteken.

Fut Sheriff az egyik legmegbízhatóbb szivárogtató, így tényleg érdemes megnézni kiket is említett meg:

Mivel ezek a Headliner kártyák automatikusan fejlődnek, ha In-Form verzió (TOTW) érkezik belőlük, illetve ha a labdarúgó a csapatával a való életben zsinórban megnyer négy találkozót. Ez már csak azért is izgalmas a rajongóknak, mert ezen lapok egy része kétségtelenül a 80-as vége, 90-es eleje ratinget ütik majd meg, így simán használhatóak egy komolyabb csapatban is.

Alapból az olyan játékosok, mint Salah, Vinicius Junior és Cancelo már eleve tagjai a FUT22 metának, így már most lehet azon agyalni milyen jók lehetnek a Headliner kártyáik, főleg ha frissítéseket is kapnának.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!