Egy glitch miatt szinte bármelyik szabadrúgásból gól születhet a FIFA 22-ben

Egy glitch miatt szinte bármelyik szabadrúgásból gól születhet a FIFA 22-ben

Jaj ne, már megint egy olyan dolgot fedeztek fel, amit nem kellett volna.

Azt hiszem az kijelenthető, hogy a játékosok mindig a FIFA Ultimate Team könnyen megvalósítható mechanikáit keresik, hogy felülkerekedjenek az ellenfeleken. Ez nem a véletlen műve, hiszen minden egyes olyan játékban ez törvényszerű és érthető, ahol versenyezni lehet egymással. Az viszont már talán nem elfogadható, hogyha ezt ez hiba révén sikerül a másik ellen fordítani, márpedig úgy tűnik a FIFA 22-ben is akadnak bőven ilyen hibák. Most is sikerült egyre rábukkanni, ugyanis egy játékos videóban mutatta meg, hogy bizonyos távolságból egyszerűen egy glitch miatt minden egyes szabadrúgást gólra lehet váltani.

Persze a játékban az EA Sports legalább törekszik arra, hogy a tehetség, a gyakorlás és a fairplay tökéletes egyvelege hozzájáruljon a kitűnő játékélményhez. Na jó, ebben a mondatban azért volt némi irónia, hiszen a FUT bizonyos tekintetben abszolút pay-to-win módnak mondható, és emellett a játék motorja is sok furcsaságot idézhet elő, a scripteléses balhékról nem is beszélve. Ezért sok esetben nem biztos, hogy az a játékos lesz a győztes, aki jobb a másiknál. Erre pedig rátesz egy lapáttal, hogy olyan problémák is előfordulnak, melyekről tényleg nem tehet egyik fél sem. A glitchek ilyenek, na persze alapvetően ezeket nem szabadna kihasználni, de előbb utóbb lesznek olyanok, akik nem hagyják parlagon heverni ezt a "lehetőséget". Az EA pedig sok esetben alájuk is játszik, mert egyszerűen nem tesz semmit vagy csak sokára lépnek valamit az ügyben.

Most a szabadrúgásokból lehet szinte biztosan találatot szerezni, pedig ezek a helyzetek nem arról voltak híresek, hogy ontani lehessen a gólokat belőlük. Egy felhasználó, Liver-King megosztotta szemtelen kis taktikáját, amivel előbb utóbb sajnos sokan szembesülni fognak:

Elvileg nem működik minden egyes helyzetben, de sajnos az esetek nagy százalékában biztosan utat talál a labda a hálóba. Mi csak bízunk benne, hogy a fejlesztők észbe kapnak és javítják a dolgot.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!