A 11.24-es patch legjobb hősei

A 11.24-es patch legjobb hősei

Ti játszottátok, vagy játszátok rendszeresen az alábbi hősöket?

A League of Legends egyenlőre 157 hőssel rendelkezik. Mindegyik egyedi képességekkel, és játékstílussal bír, így igen nehéz több karakternek is a mesterévé válni. Hiába az egyensúlyra való törekvés a karakterek elkészítése folyamán, mindig lesznek jobban, és kevésbé jól teljesítő hősök, éppen ezért szükségesek a gyakorta megjelenő apró frissítések. Azok a bajnokok akik kiugróan jól teljesítenek átlagban gyengítést, míg a kevésbé eredményes hősök erősítéseket kapnak.

Felmerül a kérdés, hogy akkor mi a helyzet a nehezebb hősökkel, hiszen ha nem profi kezekbe kerül, nagy valószínűséggel vereség lesz a játék vége, de hozzáértő irányítás alatt szinte legyőzhetetlenné is válhat. Ha viszont emiatt a globális átlag miatt bónusz erősítéseket kap a már amúgy is erős hős, kiegyensúlyozatlanná válna a játék. Éppen ezért, csak a felső platinum, és afeletti teljesítményeket veszi számításba a Riot, ahol az emberek már nagyjából tisztában vannak a játék menetével, prioritásaival, hőseivel. Kis érdekességképpen összegyűjtöttük nektek ösvényenként a 11.24-es patch legjobban teljesítő hőseit.

Top lane

Shen

Shen a maga 52,74%-os győzelmi arányával kiütötte trónjából Tahm Kench-et, épp hogy Akshant, és Quint.

Jungle

Nunu

A kis golyó gyúró mindössze 1,6%-os kitiltási aránynak örvendhet, és egy combos 53,21%-os győzelmi aránynak, megelőzve Trundle-t, és Rek’Sai-t.

Mid lane

Anivia

A jeges madár talán nem tartozik a legválasztottabb hősök közé, mégis hozzáértő kezek között egy igazi szörnyeteggé válik. 53,30%-os győzelmi aránya stabilan az ösvény első helyére sorolja be.

Bot lane (ADC)

Vayne

Kemény lehet majdnem 30%-os kitiltási aránnyal szolgálni a sötétséget, de Vayne-nek így is megy. 53,34%-os győzelmi aránya megmagyarázza, hogy miért kerülnék el inkább az idézők játékon belül. Karthus, Kog’Maw, és Ashe is kevés, hogy megelőzzék az ösvényen.

Support

Sona

Ha sebezni, és gyógyítani is kell nagymértékben, előkerül Sona. A hősnek valami hihetetlen, 54,31%-os győzelmi aránya igazán indokolttá tette gyengítését, azt viszont meglátjuk, hogy a közvetlen mögötte, a dobogó második fokán ülő Sorakának mi lesz a sorsa.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!