"Valaki bejelentkezett a FUT fiókomba, és eladta a legdrágább játékosaimat, de sikerült megállítani"

Jó néhány játékosát eladta már, de mielőtt befejezhette volna az akcióját sikerült megállítani.

Az eset az egyik délután történt, miután emberünk bejelentkezett a FUT fiókjába a telefonján azzal a céllal, hogy néhány játékosát eladólistára tegye, miután mostanában bronzcsomagokkal bíbelődött. Azonban valami furcsára lett figyelmes, jó néhány drága játékosa már ott csücsült a piacon, és volt amelyiket már meg is vásárolták. Ráadásul aktivitás is történt ezidő alatt, tehát amíg be volt jelentkezve valaki más ténykedett a fiókjában, és további kártyái is kikerültek a piacra. Nem sokat habozott rögtön felcsapta a gépet és bejelentekezett a böngészőjét használva az EA fiókjába, ami jelezte, hogy egy távoli, ámbár "megbízható eszköz" csatlakozik hozzá. Gondolkodás nélkül leválasztotta azt, viszont sietségében elfelejtett képet készíteni róla. Ezt követően az aktivitás befejeződött a profiljában.

Az igazán érthetetlen ebben az, hogyan lehetséges, hogy valaki bejelentkezik egy másik személy fiókjába, és megbízható eszközt regisztrál anélkül, hogy a kétlépcsős azonosításra szükség lenne? Szerencsére tetten érte a betolakodót, így legalább az érmék megvannak neki, mert alighanem, ha később érkezik, a fiókját is törölték volna. Nagyon figyeljetek tehát oda, hogy milyen módon véditek a profilotokat, mert úgy tűnik egyre pofátlanabb módon igyekeznek meglopni a közösséget egyesek.

A "legviccesebb" dolog az volt számára egyébként, hogy az egyik képernyőképen látható, hogy Reynát is eladták, miközben nem is volt a kártyája.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!