Hosszabb kihagyás után Quickshot visszatér a képernyőkre

Hosszabb kihagyás után Quickshot visszatér a képernyőkre

Az LEC casterének szüksége volt egy nagyobb szünetre, pszichológushoz is járt.

Akik a League of Legends világbajnokság angol nyelvű adását nézték, észrevehették, hogy az egyébként 2013 óta alapfigurának számító Quickshot egyetlen adásnapon sem szerepelt. Ennek okáról ő maga írt nemrég a saját Twitter oldalán.

Quickshot a social media felületeitől is eltávolodott kicsit, hogy magára és a mentális egészségére fókuszálhasson. Saját bevallása szerint az elmúlt 8 év folyamatos hajtásból, alkalmazkodásból, fejlődésből állt, hogy maradéktalanul helyt tudjon állni a szerepkörében, majd minderre rájött a Covid-helyzet is, és úgy érezte, ki fog égni, hogyha nem tarthat egy nagyobb szünetet. Az elmúlt hónapokban sok időt töltött saját maga kiismerésével, pszichológiai szakemberekkel is dolgozott együtt, illetve résztvett egy átfogó mentális egészség programon.

Posztját azzal zárja, hogy nagyon sokat tanult róla, milyen fontos is a mentális egészség, és a jövőben szeretne nyitottabban beszélni erről a témáról.

Örülünk, hogy Quickshottal minden rendben, és valóban, nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az elménk épsége ugyanolyan fontos, mint a fizikai épségünk! Ha úgy érzed, kezdesz besokalni, ne félj segítséget kérni, szünetet tartani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!