Az eddigi legnagyobb SBC áradat érkezhet a mai nap folyamán a FIFA-ba!

Az eddigi legnagyobb SBC áradat érkezhet a mai nap folyamán a FIFA-ba!

Icon Swap, Upgrade packok és még Prime Fernando Torres is érkezhet a mai nap folyamán.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a mai napon rendesen megszór minket mindenféle tartalommal az EA. Kicsit visszásnak tűnhet, hogy mindez pont akkor érkezik meg, amikor minden a hackelt fiókokról és a cég inkompetenciáról szól, de ennek a két dolognak biztosan nincs köze egymáshoz... A lényeg viszont az, hogy nem csak a TOTY szavazás van mára biztosan beígérve, hanem az Icon Swapek első részlege is véget ér, ami azt jelenti, hogy ma estétől kezdve ismét mehet a grind ugyanis újabb 9 swap token lesz elérhető a küldetéseknél. Ha minden igaz már azt is tudjuk, hogy mit kell érte tennünk, azonban ezek az információk még nincsenek megerősítve:

Ahogy láthatjátok ezúttal Bundesliga, Ligue 1 Uber Eats és Premier League csapatokkal kell friendly-znünk, míg a Squad Battles-ben ismét az ezüst csapat, az EFL, a Seria A és a Liga NOS lesz a befutó. Meglepetésre viszont úgy tűnik, hogy a mai nap folyamán még kapunk két új garantált Icon SBC-t, a Prime Fernando Torrest és a base Seedorfot. Torres természetesen egy jó lap, aki még használta  a játék ezen pontján, azonban a  base Seedorfnál gyakorlatilag bármelyik promó középpályása jobb, így ő biztosan nagyon olcsó lesz majd. Mindemellett viszont még mindig nem értünk a végére, ugyanis Mid Icon SBC és még különböző Upgrade packok is jöhetnek ma 7-kor a kiszivárogtatott információk szerint.

Természetesen minden kiszivárogtatott információt a helyén kell kezelni, ugyanis előfordulhat, hogy végül csak az Icon Swap és Torresék jönnek meg a beígért Icon SBC nélkül, ezt az utolsó pillanatban is megváltoztathatja az EA. Mindenesetre ma igen nagy nyitásokat láthatunk majd ha minden megérkezik, az egyszer már biztos!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!