Rasszizmus miatt bannolták Twitchről a Fnatic volt sztárját

Lengyel nézőivel szemben volt rasszista a Twitch szerint.

Fabian "Febiven" Diepstraten nevét gyakorlatilag mindenki ismeri, aki valaha követte a LEC-et, vagy a legjobb európai csapatokat. Egy időben az egyik legjobb mides volt a ligában és olyan csapatokban volt kulcsfontosságú szerepe, mint a Fnatic vagy a Misfits. Azóta viszont évről-évre jobb mid lanerek kerültek a top ligákba, ő pedig már egy csapatnak sem kellett, így a Fnatic akadémiájában folytatta fél évig, ahonnan 2021 nyarán visszavonult. Éppen emiatt úgy döntött, hogy streamelésbe kezd és az utóbbi fél évét csak ezzel töltötte. A minap viszont elvetette a sulykot, ami sem a lengyel nézőinek, sem a Twitchnek nem tetszett.

Ezért a klippért ugyanis ideiglenesen kitiltották a Twitch fiókját. A kitiltás pontos időtartamát viszont nem árulták el, Febiven viszont Twitteren kérte őket, hogy lehetőleg minél hamarabb szedjék le a fiókjáról a bant. Míg sokan egyetértenek vele, a lengyel LoL rajongók egészen biztosan nem, ők nem vették jó néven a "polákozást".

Sajnos pontos fordítást erről nem tudunk nyújtani nektek, de nagyvonalakban arra kérte a francia streamert, hogy vállalja tettei következményeit és inkább hallgasson. Kíváncsian várjuk mi lesz a történet vége, azonban egy biztos: Febivennek sokkal jobban oda kell figyelnie arra, hogy mit mond a streameken, ugyanis most már ez a megélhetése.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!