"Inkább maradtam volna az ágyban" - Tyler1 ennél rosszabbul nehezen kezdhette volna meg a szezont!

Tyler1 maratoni streammel ünnepelte a szezonkezdést, de jobban döntött volna, ha ideje korán lelövi a streamet!

Január 7-én végre valahára elindult a League of Legends 12. szezonja. Persze ilyenkor rengeteg játékos azonnal a ranked felé néz és indulhat is az egész éves grind. Így tettek a streamerek is, köztük Tyler1 is, aki egy 20 órás maratoni streammel indult neki a szezonnak, ahol összesen 31 meccset játszott le. Ez már magában lebonthatja az ember elméjét, de az, hogy végül ebből csak 8 mérkőzést sikerült megnyerni, az végleg betette a kaput.

Gyakorlatilag minden lane-en megpróbált érvényesülni Tyler, de végül 8-23-ban végzett és semmi sem akart neki működni aznap. Persze azért még a nézői is rátettek egy lapáttal és végül ezzel zárta a mondandóját:

"Minden év kezdete nagyon rossz mert a szezon kezdetén a játék borzasztó. Ez az év viszont túltett az eddigieken. Egy kicsit rosszabb lett, 24 vereség... Ez tényleg borzasztó volt. Inkább maradtam volna az ágyban."

Szerencséjére sokáig nem kell komolyan vennie a játékot, hisz hamarosan indul a "Support to Challenger" kihívása, ahol ezúttal támogató játékosként mutathatja meg, hogy milyen könnyű 2000 meccsel feljutni a legjobbak közzé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.