Hogy lehet jól felkészülni a FIFA 22 TOTY-ra? Íme egy népszerű trader tanácsai!

Nem véletlenül követik őt több százezren a közösségi médiában, hiszen folyamatosan jobbnál jobb tanácsokkal igyekszik ellátni a FIFA 22 közösséget.

A FIFA 22 Ultimate Team Team Of The Year promóciója hivatalosan is elkezdődött, és a rajongók már szavazhatnak az év legjobbjaira. Ennek apropóján az EA Sports a hétvégén bemutatta a FIFA 22 TOTY 80 jelöltjét, köztük 2021 legjobban teljesítő játékosait, mint Robert Lewandowskit, Lionel Messit, Mohamed Salah-t, Kevin De Bruyne-t, Cristiano Ronaldót és még sokan másokat.

A rajongók 2022. január 18-án, kedd reggel 8-ig voksolhatnak kedvenceikre. Persze az év csapatát végül az EA állítja majd össze, de sokat jelentenek majd a szavazatok is. A játék tehát nemsokára nagyon erős lapokkal bővül majd, melyek meghatározzák az év további részét, ezért nem véletlen, hogy már most - vagy még korábban - elkezdtek készülni erre a játékosok.

De vajon mi a legjobb módja annak, hogy valaki teljes egészében felkészüljön a FIFA 22 Ultimate Team TOTY promóciójára? A Mirror Football beszélt egy hozzáértő FUT traderrel, pontosabban DonkTradinggal, hogy kiderítsék a kérdésre a választ.

„Hogyan lehet a legjobban felkészülni a TOTY-ra?

Először is csomagokat kell szerezni! Ha minél több packot szeretne valaki, akkor azt javaslom, hogy pörögjön rá a jutalmakra, az aktuális objectivekre és az SBC-kre. A jelenlegi liga SBC-k megismételhetőek, és jó csomagokat adnak. Fontos, hogy ilyenkor meg kell várni, míg az ÖSSZES TOTY lap bekerül a csomagokba, ezáltal lesz a legnagyobb esély a kinyitásukra.

Coin megtakarítás? A biztonság kedvéért én kerülném a csomagokban lévő kártyákhoz való ragaszkodást a TOTY alatt. Valamint szerintem nem érdemes coint költeni csomagokra, mivel ezek általában nagyon rossz ár/érték aránnyal rendelkeznek. A meta gold kártyákat határozottan kerülni kell a TOTY alatt.

Coin szerzés? Jó példa erre a licitálás és a snipe a lightning rounds-ok esetében, hiszen a magasabb értékű játékosokat azonnal el lehet adni nyereség fejében.

"Szimplán figyelni kell a kínálatot, és kicsit az átlagos ár alá belőni a dolgokat, ez a hét minden napján működik. Hosszabb távon való gondolkodás esetén érdemes lehet megnézni az SBC-k árát is, és ha az értékük jelentősen csökken a korábbiakhoz képest, jó ötlet lehet bizonyos kártyákat megvásárolni a jövőbeli SBC-khez.

"Meta kártyák? Az elmúlt években hatalmas pánik volt a TOTY előtt az azt megelőző napokban. Ha egy metakártya sokat veszített az értékéből, ezt gyakran nagy emelkedés követte. Ne feledje senki, hogy az emelkedés nagymértékben függ attól, hogy milyen kártyák érkeznek a TOTY promóció során, mivel egyesek akár csökkenést is okozhatnak. Azonban a legtöbb esetben a TOTY-nál sokkal olcsóbb metakártyák simán népszerűvé válnak a piacon. Egyszerűen azért, mert a legtöbb ember nem engedheti meg magának a TOTY lapokat, és visszavásárolja azokat! Csak meg kell arról is győződni, hogy az adott kártya nincs a csomagban, mert akkor a készlet sem befolyásolja a helyzetet.

"Összességében ez a promóció remek lehetőség a szórakozásra, a bevételre és a csomagokra! Ha sikerült megszerezni bármelyik TOTY lapot, az már óriási nyereség.

"Személy szerint szeretek a TOTY előtt a coinom 30%-ával (a meglévő coinom 30%-ára értendő) olyan metakártyákba fektetni, amelyek a promóció előtt olcsóbbá válnak a pánik miatt, miközben a 70%-ával kereskedni szoktam.

"De a legegyszerűbb módja annak, hogy coint szerezzünk, az a licitálás és a snipeolás. Annyira egyszerű, hogy sokan gyakran figyelmen kívül hagyják.”

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!