A játék legutáltabb testvérpárját erősíti a Riot a 12.2-ben

A játék legutáltabb testvérpárját erősíti a Riot a 12.2-ben

Riot Phlox megosztott velünk egy listát arról, hogy melyik hős milyen változtatást kap, bár ne tette volna.

Ahogy azt már jól megszokhattuk a Riottól, évek óta szeretnek mindent elárulni egy frissítésről még mielőtt az megérkezik. Láthatunk egy előnézetet, a várható változtatásokat és végül a teljes frissítést is rögtön azután, hogy megérkezik. Ez a 12.2-vel sem volt máshogy, a mai nap folyamán Twitteren osztotta Riot Phlox azt, hogy ki kap erősítést vagy gyengítést. Persze pontos adatokat még nem kaptunk, azonban már a lista kiverte a biztosítékot néhány Twitter felhasználónál.

Ahogy láthatjátok jó pár régi hős kap erősítést, mint Nocturne, Volibear, Veigar és Tristana, mellettük viszont Senna is visszakap némi erőt. A frissítést főszereplői viszont nem ők, hanem egyértelműen Yone és Yasuo lesz, akinek állítólag a Shieldbow változtatások nagyon nem jöttek be és leestek 47,5%-os győzelmi arányra. Külsős oldalak statisztikáira pillantva ezt megerősíthetjük, azonban Yone inkább az aki lehúzza ezt a számot, Yasuo még a változtatások után is megállja a helyét a nagyobb rangokban. Nagyon nehéz lesz ezt a két hőst normálisan buffolni, igen könnyedén elvethetik a sulykot és ismét ők terrorizálják majd a középső ösvényt.

Az erősítések mellett viszont persze gyengítések is érkeznek, leginkább az orgyilkosokra. Talon, Qiyana és Zed is gyengül, míg a TP változtatások egyetlen nyertese, Shen és Lulu is veszít majd erejéből. A kettő közé eső hősök, Tahm Kench, Janna és Rengar ők inkább változtatásokat kapnak, mintsem tiszta gyengítést vagy erősítést.

Végül, de nem utolsó sorban a Lich Bane és a Rylais megerősödik, míg a Lethal Tempo, a Chemtech Soul és a Hextech Soul újból gyengül majd.

Kíváncsian várjuk végül milyen erősítést terveznek a testvérekre és meddig kell tovább gyengíteni az új sárkányok lelkét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!