Hirdetés

Ezt nem láttuk jönni: neves pankrátor érdeklődik a Twitch és az NFT-k iránt

A 13-szoros WWE világbajnok elismerte, hogy elkezdte tanulmányozni a streamelés és az NFT-k világát.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Valorant

K&H MN3B Valorant Zárt Selejtező - Illés Akadémia Spirit vs. UEG assorted

Hirdetés

Január 13-án debütál a Peacemaker - Békeharcos című televíziós sorozat az HBO Max-on, amelynek egyik szereplője a tizenháromszoros WWE világbajnok pankrátor John Cena lesz, aki ráadásul a főszereplő Christopher Smith-t fogja alakítani. A premierhez közeledve beszélt arról Cena, amelyben egyebek mellett (miszerint szeretne még aktívabb lenni a Twitteren, ezt jelzi is, hogy több, mint 365 ezer embert követ is a platformon, őt pedig több, mint 13.4 millióan) arról beszélt, hogy elkezdett érdeklődni a Twitch és az NFT-k iránt.

A kettő dolog, mégpedig a Twitch, illetve a 365 ezer követett fiók össze is függ. A Pardon My Take podcast egyik részében magyarázta ezt el.

"Nehéz néha tartanom a lépést az idővonalammal azáltal, hogy ennyi embert követek, így viszont jobban megismerem a világot. Többek között ebbe az NFT-k és a Twitch-streamerek is beletartoznak, mert a világ ezen "részéről" semmit sem tudok. Azt viszont igen, hogy ezeknek sok rajongója van, akik pedig mélyebben benne vannak, azok szenvedéllyel is csinálják, mindenkinek megvan a saját története és sikerlistája."

A már visszavonult pankrátor elismerte, hogy néha problémába ütközik a Twitteren, a platfomon ugyanis naponta csak 1000 új embert lehet bekövetni, ő viszont ezen nem akad fent, helyette úgy fogja fel, hogy tanulhat valami újat, legtöbbször olyanról, amit addig nem is ismert. Cena pedig hozzátette, hogy bár sokan a pankrátor énjét ismeri, szívesen beszélget a rajongóival akár filozófiai kérdésekről is - például hogy mi az élet értelme.

Arról, hogy őt fogjuk-e látni a Twitchen, mint streamer, esetleg komolyabban is beleveti magát az NFT-kbe, nem beszélt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés