Ezt nem láttuk jönni: neves pankrátor érdeklődik a Twitch és az NFT-k iránt

Ezt nem láttuk jönni: neves pankrátor érdeklődik a Twitch és az NFT-k iránt

A 13-szoros WWE világbajnok elismerte, hogy elkezdte tanulmányozni a streamelés és az NFT-k világát.

Január 13-án debütál a Peacemaker - Békeharcos című televíziós sorozat az HBO Max-on, amelynek egyik szereplője a tizenháromszoros WWE világbajnok pankrátor John Cena lesz, aki ráadásul a főszereplő Christopher Smith-t fogja alakítani. A premierhez közeledve beszélt arról Cena, amelyben egyebek mellett (miszerint szeretne még aktívabb lenni a Twitteren, ezt jelzi is, hogy több, mint 365 ezer embert követ is a platformon, őt pedig több, mint 13.4 millióan) arról beszélt, hogy elkezdett érdeklődni a Twitch és az NFT-k iránt.

A kettő dolog, mégpedig a Twitch, illetve a 365 ezer követett fiók össze is függ. A Pardon My Take podcast egyik részében magyarázta ezt el.

"Nehéz néha tartanom a lépést az idővonalammal azáltal, hogy ennyi embert követek, így viszont jobban megismerem a világot. Többek között ebbe az NFT-k és a Twitch-streamerek is beletartoznak, mert a világ ezen "részéről" semmit sem tudok. Azt viszont igen, hogy ezeknek sok rajongója van, akik pedig mélyebben benne vannak, azok szenvedéllyel is csinálják, mindenkinek megvan a saját története és sikerlistája."

A már visszavonult pankrátor elismerte, hogy néha problémába ütközik a Twitteren, a platfomon ugyanis naponta csak 1000 új embert lehet bekövetni, ő viszont ezen nem akad fent, helyette úgy fogja fel, hogy tanulhat valami újat, legtöbbször olyanról, amit addig nem is ismert. Cena pedig hozzátette, hogy bár sokan a pankrátor énjét ismeri, szívesen beszélget a rajongóival akár filozófiai kérdésekről is - például hogy mi az élet értelme.

Arról, hogy őt fogjuk-e látni a Twitchen, mint streamer, esetleg komolyabban is beleveti magát az NFT-kbe, nem beszélt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.