Hirdetés

Egyelőre nem játszhat együtt CoreJJ és Hans Sama a Liquidben!

A Cloud9 után a Liquid háza táján is komoly problémákba ütköztek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Valorant

K&H MN3B Valorant Zárt Selejtező - Illés Akadémia Spirit vs. UEG assorted

Hirdetés

Az elmúlt időszakban folyamatos csapások érik az LCS legnagyobb csapatait. Nemrég a Cloud9 fele ragadt Koreában, edzőjükkel, LS-szel egyetemben a koronavírus és egyéb vízumproblémák miatt. A mai napon pedig kiderült, hogy a Lock-In tornára a Team Liquid sem tud felállni a szupercsapatával, mivel az új importok némi problémát okoztak, legfőképpen az alsó ösvényen ugyanis CoreJJ zöld kártyája még nem lett kész. Emiatt pedig hivatalosan importnak számít, amiből maximum kettő lehet egy kezdőcsapatban, így pedig vagy Hans Sama vagy Bwipo kiszorul a csapatból.

Legalábbis úgy tűnt, hogy ez lesz a terv, de a Liquid gyorsan megerősítette, hogy inkább az alsó ösvényt választják majd szét, néha Hans Sama, néha pedig CoreJJ játszik majd a Liquid akadémia ADC-jvel/támogató játékosával.

Szerencséjükre mindez még nem jelenti a világvégét, a Lock-In torna gyakorlatilag tét nélküli, épp ezért nem búsul nagyon a C9 sem. A probléma akkor válik majd gigantikussá, amikor ezeket bürokrácia köröket nem sikerül időben lefutni, ugyanis értékes gyakorlóidőt veszíthet mindkét csapat.

Kíváncsian várjuk majd a fejleményeket, remélhetőleg CoreJJ zöldkártyája hamar kész lesz és onnantól ő is amerikai állampolgárnak mondhatja magát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés