Ismét rengeteg SBC és küldetések jöhetnek - Érkezik a TOTY warmup event!

Ismét rengeteg SBC és küldetések jöhetnek - Érkezik a TOTY warmup event!

A kiszivárogtatott információk szerint pedig igazán bitang flashback játékosok jönnek majd.

Most már tényleg csak egyetlen hétre vagyunk a TOTY kezdetétől, így nem meglepő, hogy ezen a héten nem érkezik új promó csapat. Egészen tegnapig még úgy érezhettük, hogy event sem lesz a játékban ezen a héten, azonban szerencsére ma 7 órától kezdetét veszi a TOTY bemelegítő esemény amely valószínűleg jó pár küldetést, új SBC-ket és hasonló nyalánkságokat hoz majd.

Ami egyébként a TOTY-t illeti, először a támadok érkeznek majd meg 21-én, aztán 23-án a középpályás, 26-án a védők és végül 28-án a teljes csapat. Nézzük is meg viszont, hogy mi vár ránk a következő napokban. Tegnap megérkezett a Flashback Pato, ma délelőtt pedig a Premier League hónap játékosa Sterling is megjelent az SBC-k között. Egyáltalán nem kapott rossz lapot az angol sztár, azonban a TOTY előtt kicsit meredek lehet 400 ezernyi foddert belepakolni Raheem Sterlingbe. Főleg úgy, hogy mint említettem igazi SBC eső érkezhet majd, két újabb flashback játékosról már le is hullajtotta a lepelt a FUTSheriff nevű Twitter oldal.

Az első érkező nem más, mint Ikay Gündogan:

Míg később Mauro Icardi is elég erős lapot kap:

Természetesen a statok csak jóslatok, de ehhez hasonló lapokat kapunk majd. Végül, de nem utolsó sorban pedig a mai nappal megérkezik egy küldetés játékos is, aki Zakaria után az egyik legjobb választás lehet. Ő nem más, mint Malang Sarr a Chelsea védője, akinek a statjai igen komoly boostot kapnak majd, ehhez hasonló kártya érkezhet majd:

Végül, de nem utolsó sorban pedig új kódok is bekerültek a játékba, amely arra utal, hogy ezúttal nem csak rating+-os packokat, de külön csapatra szólót is szerezhetünk:

View post on imgur.com

Ez minden amit egyelőre tudunk a hamarosan közelgő TOTY bemelegítőről, azonban biztosak lehetünk benne, hogy az egész héten érkezik még bőven tartalom a FIFA-ba!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!