A FIFA08 óta nem volt ekkora ratinggel rendelkező játékosa a Newcastlenek a FUT-ban

A FIFA08 óta nem volt ekkora ratinggel rendelkező játékosa a Newcastlenek a FUT-ban

Kieran Trippier 18 millió fontért költözik át új otthonába, a Newcastle Unitedhez, és ezzel ő lesz több, mint egy évtizedet követően a legnagyobb ratinggel rendelkező játékos a szarkáknak a FIFA 22-ben.

Úgy tűnik elkezdte az új tulajdoonos (a szaúd-arábiai állami befektetési alap) az átigazolási szezont januárban, hiszen megvan a csapat első új szerzeménye. Kieran Trippier az Atlético Madridtól érkezett ez szép kis 18 millió fontos csekket követően. Korábban pedig még arról volt szó, hogy a Manchester Unitednél köt majd ki, végül mégis a Newcastle lett a befutó.

A valódi élet történései pedig hatással vannak a játékra is, elég csak arra gondolni, hogy Trippier azonnal a csapat egyik legjobb játékosává vált, ha az értékeket vesszük alapul. A FIFA 22 rangsora szerint valójában ő lesz a klub első számú játékosa a maga 84-es lapjával.

Nemcsak, hogy ő lesz a legjobb játékos ebben a szezonban a FIFA franchise szerint, de utoljára ilyen ratinget Michael Owen kapott ebből az együttesből, azonban az már majdnem másfél évtizeddel ezelőtt volt. Az idei játékban a Newcastle kapusa, Martin Dubravka indult a legmagasabb pontszámmal, méghozzá 81-gyel. Mögötte a 32 éves csatár Callum Wilson és Allan Saint-Maximin következik a sorban a 79-es kártyájával.

Egyébként Trippiernek van még az aranyon kívül egy speciális lapja is, a Winter Wildcard verziója 87-es ratinget kapott, és bizony egy jobbszélső védőhöz képest annyira nem is rossz a 88-as sebessége és 87-es passzolása. Talán, ha egy kicsit még boostolnák a fizikalitását, akkor több potenciál lenne benne. Ezzel az átigazolással meg akár még tovább nőhet majd az értéke a következő FIFA játékokban és a Premier League, na meg a FUT 23 meghatározó alakjává is válhat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!