Ezeknek a Headliner lapoknak van a legtöbb esélye fejlődni két forduló után

Szinte már minden Headliner játékos lejátszott két meccset megérkezésük óta, mutatjuk hogy állnak jelenleg.

Már két forduló eltelt a legújabb, Headliner promó lapok megérkezése óta. Ahogy azt megszokhattuk, ismét négy győzelemre van szükségük zsinórban, vagy egyetlen TOTW szerepléshez ahhoz, hogy fejlődjenek és még jobb lappá váljanak. Összesen 38 Headliner lap érkezett SBC, feladat vagy éppen a fő csapat részeként. Egy korábbi cikkünkben már latolgattuk az esélyeket, ahol arra is felhívtuk mindenki figyelmét, hogy csak és kizárólag a liga mérkőzések számítanak. Ahogy fent is említettük már tényleg eltelt szinte mindenhol két forduló, így nézzük meg hogyan állnak a játékosok.

Ahogy láthatjátok összesen 8 lap áll tökéletesen. Nkunku, Brandt, Fofana, Clauss, Acuna, Cancelo, Wilson, Diaz és Rafael Leao csapata is megnyerte az első két mérkőzésüket, így már csak kétszer kell győzelmet aratniuk egy fejlődéshez. Ebben a legkönnyebb dolga egyértelműen Diaznak, Cancelonak és Wilsonnak lesz, ugyanis ők nem csak könnyebb ellenfeleket kapnak innentől, de csapatuk is gyakorlatilag verhetetlen formában van.

Érdemes viszont megemlíteni azt is, hogy Clauss és Fofana csapata, a Lens a 94. percben tudott győzelmet aratni köszönhetően Fofana bombájának, amit csatárok is megirigyelnének:

Az egy győzelmes klubból leginkább Vinicius Jr.-t, Koulibaly-t és a két Liverpool játékost, Salah-t és Van Dijkot érdemes kiemelni, nekik is igen nagy esélyük van  a lehető leghamarabbi fejlődésre. Mbappe-t csak azért nem sorolnám ide, mert a PSG valamilyen oknál fogva szeret botladozni nála jóval gyengébb csapatok ellen is, így sosem lehet tudni, hogy mikor sikerül négy győzelmet aratnia a párizsiaknak egy huzamban.

Remélhetőleg a következő hetekben már nem lesz olyan szigorú az EA és ad néhány Headliner lapnak TOTW szereplést, például Nkunku ismét megérdemelné, de ha előző héten nem érdemelte ki, akkor valószínűleg most sem fogja.

Emellett nem szabad elfelejteni, hogy ezen a héten megérkeznek a TOTY csatárok és középpályások is, míg jövőhét szerdán a védők és kapusok, végül pedig 28-án, tehát pénteken a teljes csapat megérkezik majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!