Offside glitch: ennél jobban nem lehet megállítani egy akciót FIFA 22-ben

Offside glitch: ennél jobban nem lehet megállítani egy akciót FIFA 22-ben

Úgy tűnik egy új baromság ütötte fel a fejét a játékban, és a videó alapján valami nagyon nincs rendben az EA alkotásával.

Nem könnyű ilyenkor belekezdeni az írásba, mivel lassan Dunát lehetne rekeszteni a FIFA 22 kapcsán a hibákkal, glitchekkel és egyéb hülyeségekkel. Sajnos azonban megint arra derült fény, hogy alapjaiban nem működik megfelelően a játék. Egy új videó miatt kezdtek el csevegni a játékosok, és kiderült, hogy nem egyszeri problémáról van szó. A történet szerint egy akció végén a pontatlan beadás miatt rögtön kontratámadás indult, aminek a felvétel feltöltője bizonyára örült. Miután átlépte a felezővonalat roboghatott a jobbszélen Sarral, ellenfele pedig becsúszással igyekezett megállíani. Elsőre nem sikerült neki, így már tényleg akár a kapuig sprintelhetett volna, de ekkor váratlan dolog történt. Az utolsó védővel gondolt egyet nemezise és felrúgta a másik támadóját. A bíró rögtön sípjába fújt, de ekkor váratlan dolog történt. Az egyik, hogy csak egy sárgát osztott ki, pedig ebben az esetben alighanem pirosat kellett volna. Ezen még túl is tenné magát talán bárki, viszont utána érthetetlen módon kifelé ítélt szabadrúgást:

Nem véletlenül ez a poszt elnevezése: "Valaki meg tudná magyarázni itt mi történt?" Néhányan azt feltételezik, hogy mivel az egyik támadó (még ha nem is avatkozott játékba) lesen volt, és a szabálytalanság hatására a program összezavarodott szerveroldalon, ezért elsődlegesen a les miatt fújt a játékvezető, majd utána könyvelte el a becsúszást, még ha ez sorrendben nem is így történt. Több ilyen videó is létezik, tehát úgy tűnik ilyen szituációkban simán megtörténhet, hogy a futball szabályait felülírva a védekező játékosnak ítél a FIFA 22, ami megint csak röhejes és sajnálatos. Ettől függetlenül nem ajánljuk, hogy bárki is kipróbálja, mert nem garantált a siker!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!