Profi női játékossal tért vissza magyar nyelven az EBL!

Profi női játékossal tért vissza magyar nyelven az EBL!

Nyolc csapattal tér vissza a 20 000 eurós összdíjazású Balkán liga, vagyis az EBL!

Hátom új és öt már meglévő csapatot láthatnak azok a nézők, akik nyomon követik majd a magyar nyelvű adásainkat az elkövetkezendő két hónapban. 

Az új csapatok

Auxesis Esports, SOVEJA és a Cyber Wolves, ezen egyesületeknek sikerült a 10. jubileumi szezonba kvalifikálniuk magukat.  Az Auxesis és a SOVEJA olyan neveket is tartalmaz, akiket korábbi EBL szezonok során már megismerhettünk., Jaqen, 2cups és Hatred olyan nevek akiktől eredményeket is várhatunk majd el csapatuk az Auxesis Esports képviseletében, a SOVEJA képviseletében pedig Lelouch, F1ko és Acrozo neve lehet ismerős a nézők számára. A Cyber Wolves egy olyan szlovén csapat, ahol a játékosaik is mind Szlovéniát fogják képviselni a bajnokságban.

Régi motorosok

Több olyan csapatot is láthatunk, akiknél már több alkalommal is a döntőben megfordult veteránok foglalnak helyet. Crvena zvezda, a tavalyi döntőben sikerült másodikként zárniuk, felállásuk felső, dzsungel és lövész pozícióban változott, DoubleAim mondhatni az EBL arca, többszörösen bizonyította már be tehetségét az EBL-ben, így tőle és csapatától rengeteget várunk el.
Sokat várunk még el a Nexus KTRL-től, hiszen itt játszik Vioreleeee, aki szintúgy emelte már fel az EBL trófeáját és hazánkban is tőbb alkalommal megfordult.

Rendkívüli teljesítmény

Maya “Caltys” Henckel, a 19 éves Svéd hölgy, azért is érdemel figyelmet, mindamellett hogy egy remek lövészről beszélünk, mert ő az első olyan profi női játékos a League of Legendsben, akinek sikerült bekerülnie tehetsége és kommunikációs készsége miatt egy ERL ligába. Ez a teljesítmény azt jelenti, hogy Caltys részése a 10 nagy európai régió legjobb játékosainak és tovább bizonyíthatja tehetségét, egy olyan színpadon amit már több tízezer szempár figyelni hétről-hétre. 

Az első hivatalos meccsnap ma 18:00-tól látható az esport2tv twitch csatornáján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.