A Riot Games változtat az eseménybelépők küldetésein

A Riot Games változtat az eseménybelépők küldetésein

Kedveznek az alkalmi játékosoknak az eseménybelépők küldetéseinek kapcsán.

2021 Decemberében, a League of Legends események küldetései változásokon mentek keresztül, amelyeknek célja az volt, hogy az alkalmi játékosok számára is élhetőbb küldetés sorozatokkal rendelkezzenek.
Viszont ezt nem sikerült még megvalósítani csupán az átalakításokat a küldetések vonzatában és ezt a játékosok visszajelzései alapján a Riot Games fejlesztői csapata újragondolta a következő eseménynél, ami a Holdújév kapcsán érkezik majd, jóval kevesebb időt igényel a teljesítés, mint korábban.
“Az eseménybelépőkkel rendelkező alkalmi játékosoknak is szeretnénk megmutatni, hogy nem szükséges heti szinten rengeteg mérkőzést lejátszani a jutalmak fényében, ezért visszaállítjuk a Zseton Bank küldetéseket eredeti értékeikre, minimum 15%-kal és maximum 40%-kal kevesebb pontra lesz szükség a küldetés teljesítéséhez a Holdújévi eseménynél.”

Számszerüen a változásokról

A Zseton bank formátum első részeként visszakerülnek a régi értékek az ismétlődő küldetésekre. Ezen feladatok az esemény teljes ideje alatt végtelenszer teljesíthetőek és az alábbi jutalmakat adják:

  • Az 5 az 5 elleni játékmódok (normál, draft, rangsorolt és flex) győzelmenként 10, vereségenként pedig 5 zsetont adnak
  • A TFT összes játékmódja, pedig a dobogósoknak 8, harmadik és negyedik helyezés után 6, ötödik és hatodikként 4 és amennyiben nem sikerül hetedik vagy nyolcadik helynél jobb, akkor 2 zsetont zsebelhetünk be
  • Az aram és ARURF játékmódokkal győzelmenként 6, vereségenként 3 zsetont lehet majd megkaparintani

Átalakított küldetések

A 2022-es Holdújévi Gömb küldetéshez 15%-kal csökkentették a szükséges pontszámot, így a korábbi 4500 változott és 3800 pontra lesz majd szükség a teljesítéshez.
A Mérföldkő küldetés sorozat is változott, hiszen itt összességében 30%-os csökkentést alkalmaztak, a legutóbbi eseménynél még 1275 pontra volt szükség szintenként, jelenleg ez 700 pont lesz a kezdetben.
A Heti győzelmekért járó küldetés sorozat is végre hű maradt a nevéhez, hiszen nem kell megszakadnunk annak fényében ha teljesíteni szeretnénk. A küldetés teljesítéséhez járó követelmények itt 40%-kal enyhítette a Riot Games. A korábbi 1650 gigászi mennyiséget, 1000 pontra redukálták.

Ezen változtatások fényében kívánunk minden idézőnek boldog Holdújévet és rangsorolt győzelmekben teli 2022-es esztendőt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!