Ma végre kezdetét veszti a TOTY - Íme minden amit eddig tudunk!

Ma végre kezdetét veszti a TOTY - Íme minden amit eddig tudunk!

Ismét rengeteg információ kiszivárgott a következő hetekről, segítünk felkészülni a történésekre!

Gyakorlatilag minden FIFA életében a TOTY promó az egyik leginkább várt, legtöbbet vitatott és legfontosabb promó a játék életében. Természetesen ezúttal is nehezen nyelik le a játékosok, hogy nem az ő általuk kigondolt játékos kap TOTY kártyát, a ratingekkel is vita van és ismét mindenki kongatja a vészharangokat, hogy túl gyenge lapokat kapunk és halott a játék. Ez a cikk viszont szerencsére nem erről szól, így értelmét sem látom annak, hogy ebbe túlzottan belemenjünk. A lényeg, hogy a TOTY promó ma kezdetét veszi a támadókkal, a tegnapi nap folyamán pedig megismerhettük a teljes csapatot. Némi memória frissítésként itt a tavalyi év 11 legjobb játékosa az EA szerint:

A mai napon tehát Robert Lewandowski, Lionel Messi és Kylian Mbappé érkezik meg a játékba, vasárnap jön Jorginho, N'Golo Kanté és Kevin De Bruyne, míg végül szerdán a védők, Joao Cancelo, Ruben Dias, Marquinhos, Achraf Hakimi és Gianluigi Donnarumma. Jövőhét pénteken pedig továbbra is a TOTY-é lesz a főszerep, amikor is minden játékos egyszerre lesz a packokban és minden valószínűség szerint megjönnek a "Honorable Mention"-ök, tehát a futott még kategória. Természetesen már róluk is megtudtunk pár dolgot. Az egyik ilyen TOTY flashback lap, nem más lesz mint a Spurs világsztárja, Harry Kane, aki egy ehhez hasonló lapot kap SBC formájában:

Később pedig egy megkérdőjelezhető választás, Sergino Dest is a középpontba kerül.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a Lyon bomba formában lévő középpályása Lucas Paquetá is kap majd egy lapot.

Ezenkívül a következő egy hétben várható lesz még egy Hero Player Pick, ahol ismét három játékos közül választhatunk majd, így mindenkinek meg lesz az esélye bezsebelni egy Ginola-t vagy egy Cordoba-t! Ezenkívül még érdemes megemlíteni a 11x81+-os játékos packot, amit SBC-ként szerezhetünk meg. Továbbá ismét visszatérnek a jól megismert liga upgrade-ek is, emellett pedig két új Prime Iconnal is gazdagodik az SBC lista, ők nem mások mint Luis Figo és Kenny Dalglish!

Végül, de korántsem utolsósorban a mai három támadó már olyan közel van az érkezéshez, hogy a statjaikat is sikerült kiszivárogtatni, ha minden a terv szerint halad, akkor ezekkel a számokkal érkeznek meg hivatalosan is a mai napon:

Szerencsére még ennyi kiszivárogtatott információ mellett is jön némi meglepetés az EA-től, hisz még nem tudhatjuk, hogy ki lesz a TOTY 12. embere és a Honorable Mention-ök közé is jóval több játékos szokott kerülni, Benzema és Salah pedig egyértelműen megérdemelnék a TOTY kártyát.

Kíváncsian várjuk mit hoz a következő hét, mindenkinek sok szerencsét kívánunk a következő napokra!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!