Megállíthatatlan a Crvena zvezda Esports!

Megállíthatatlan a Crvena zvezda Esports!

A második fordulóban négy újabb izgalmas mérkőzést láthattunk.

STR VS DIA

A Split Raider remekül kezdte a találkozót, hiszen a tizenötödik percben már négyezres arany előnnyel rendelkeztek. A mérkőzés második felére bár gyilkosságokban vissza tudott jönni a Diamant Esports, egyértelmű célpont előnnyel rendelkezett ekkor már a Split Raider és a 30-31. perchez érve, egy középső ösvényes kezdeményezés után befejezték az összecsapást. 

CZV vs VPG

Crvena zvezda Esports-tól megszokott módon inkább a macro játék volt az ami az első 15 percet jellemezte, és az ellenfelük a Valliance hibáit büntetve kaparintották meg az előnyt. Az alsó ösvényen folyamatosan nyomás alá helyezték Caltys és Tiara duóját, majd egy gyönyörű akciót láthattunk ahol Goldento4ast nem hibázott Jhin végső képességével. 

A Sárkánylelket és a Baron Nashort könnyedén hozta el a Crvena zvezda Esports, majd a 27. percben véget is ért a mérkőzés.

SVJ vs NXK

A találkozó 3. percében már agresszívan lépett fel a SOVEJA dzsungeles játékosa, a váratlan Nautilus választást büntetni szerették volna de a Nexus remekül reagálta le ezt. Itt is elképesztően egyoldalú volt a mérkőzés, hiszen a Nexus végig dominálta az ellenfelét. A SOVEJA megtudta gátolni a Sárkánylélek korai elhozatalát, viszont így is rengeteg halállal fizettek érte. Az utolsó harc ismételten a déli folyóban volt, itt a Nexus megnyerte a harcot és végül ostrom nélkül döntötte be a bázist védő tornyokat. 

AUX vs CWE

A nap záró meccse végig izgalmakat generált, a 26. percben még nem volt egyértelmű, hogy melyik csapat vezet és tudja majd behúzni ezt a találkozót. A Cyber Wolves Esports, párezres arany előnnyel rendelkezett és több sikeres ostromot is hajtottak végre a külső tornyok tekintetében, ami Baron nashort is jelentett a számukra. Az Auxesis Esports oldaláról viszont Jaqen volt az a játékos, akit hiába próbáltak többször is megállítani, lehetetlen volt hiszen Fiora játékát olyan tökéletességgel végezte, hogy ezzel minden ostrom lehetőségre tudtak válaszolni a szurdok túlsó oldalán. A harmincharmadik percben, ez a Fiora, két Cyber Wolves Esports játékost is tüntetett el a saját bázisán, így lehetőséget adva az Auxesis számára, hogy megszerezzék a mérkőzést második Baronját, erre fejvesztve rohantak ki és meg tudták állítani a próbálkozást, viszont így Xin Zhao kiszolgáltatott pozícióba került és büntetni tudták. Jaqen végső szakaszára, két játékosnak is érkezni kellett, hogy megállítsák, így ismételten büntethető volt a Cyber Wolves. Ezt most remekül használták ki az Auxesis oldaláról és a 40. percben ütötték be a Nexust. 

Az EBL hétfőn folytatódik, addig is minden eddigi és jövőbeli mérkőzést az esport2tv twitch csatornáján meg tudtok nézni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!