Összeszedi-e magát a Vitality?

Összeszedi-e magát a Vitality?

10 izgalmas mérkőzéssel tér vissza az LEC, az európai profi League of Legends bajnokság.

Az első szuper hét után több kérdés is felmerült, a korábban egyértelmű favoritként kikiáltott Vitality kapcsán, hiszen győzelem nélkül zárták a nyitó hetet. Mind kompozíciókban, mind csapatkohézió terén voltak erősen megkérdőjelezhető döntéseik. Az ellenfelük pénteken a BDS, szombaton pedig a G2 lesz így egyértelműen nehéz hét elé néznek és a legutóbb látott teljesítményükkel megkérdőjelezhető, hogy tudnak szépíteni. 

A Veretlenek

A két veretlen csapat vonzatában is érdemes érdemes megemlíteni, hogy a Rogue játékstratégiája és macroja egyáltalán nem változott a tavalyi évhez képest, így láthatóan továbbra is dominálhatják az európai ellenfeleiket, több mint valószínű, hogy ez a lendület kitart a hétvégén, a Mad Lions és BDS ellen is.

A Fnatic viszont annál érdekesebb lehet, hiszen náluk olyan szinten megerősödött a csapat, hogy a rájátszásban lévő több mérkőzéses szériákig nem gondolnánk, hogy ellenfélre találnak. A összecsapásaik minden szakaszában tudnak válaszolni az ellenfeleik agresszív hívásaira és látszólagos hátrányból is irányítani a mérkőzéseket. A hétvégén az Astralist nem gondolnám problémának a Fnatic számára, viszont szombaton a Misfits okozhat meglepetéseket, hiszen Vetheo elképesztő formát mutat ismét. 

A harc a rájátszásért

Több csapat is szóba jöhet a rájátszásért folytatott harcban, az XL, SK és BDS triónak lesz a legnagyobb beleszólása majd. Mindhárom csapat esetében kulcsfontosságú ösvénynek az első hét után a középső bizonyult. Nukeduck a Vitality ellen villantott hatalmasat LeBlanc-nal, Sertus a Reekert és a Mad Lions törte össze, NuclearInt Syndra-ját pedig, úgy gondolom ezen a héten mindenképpen bannolni fogják az ellenfelek. 

Amennyiben lemaradtatok volna bármelyik ikonikus megmozdulásról, az alábbi videóban ezeket pótolni tudjátok!

Továbbra is nyomon követhetitek a versenyeket a esport2tv Twitch csatornáján!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!