Egy nyeretlen csapat maradt a tavaszi LEC alapszakaszban

Egy nyeretlen csapat maradt a tavaszi LEC alapszakaszban

Több egyoldalú mérkőzést láthattak a kedves nézők a második hét nyitónapján, viszont még így is rengeteg izgalom volt.

MSF vs XL

Remekül kezdte az összecsapást az XL, ösvényen és az ellenfelük dzsungeljében is sikerült gyilkosságokat megszerezniük a korai szakaszban.

A negyedik sárkányért folytatott harcban a Misfits jobban koordinált, Hirit hatalmas sebzést tudott kiosztani Gwennel, így konkrétan már csak 1-1 alaptámadásra volt szükség, hogy befejezzék a menekülő XL játékosokat.

A Baron Nashort is sikerült megszereznie a Misfits csapatának, Viktor és Jinx hatótávolságának köszönhetően remekül ostromoltak és döntötték be az összes Inhibitort, a 32. percben végül nyomás alatt zuhant össze az XL és a Nexus is.

FNC vs AST

Az Astralis remekül indította a mérkőzést, Zanzarah remekül menekült el szorult szitációból.

A Fnatic a 10. perc előtt gyújtotta be a rakétákat és Razork Lee Sinnel duplázni tudott az alsó ösvényen.

A találkozó elhúzódott a késöbbi szakaszba, ahol Upset és Hylissang érinthetetlenek voltak, az Astralis megközelíteni se tudta a párost így könnyedén húzta be a mérkőzést a Fnatic.

SK vs G2

A harmadik összecsapás a játék korai szakaszaiban folyamatos adok-kapok volt, célpontok tekintetében viszont a G2 egyértelműen vezetett.

Nagyon korai Sárkány lélekért folytatott harcban egyértelműen jobban muzsikált a nyolcszoros LEC bajnok, így könnyen vette át az irányítást a mérkőzésben.

Pár perccel később pedig a Nexust is sikeresen döntötte le a G2.

VIT vs BDS

A Vitality-nek mindenképpen győzelemre volt szüksége annak érdekében, hogy bebizonyítsák azokat a változásokat amik javítanak a mutatott formájukon. A mérkőzés 16. percében hatezer arany előnnyel rendelkezett a Vitality, ez Baron Nashort jelentett a számukra és rengeteg tornyot. A 25. percben már tízezer arannyal vezetett az eddig veretlen csapat, 4 perccel később pedig már a Nexust döntötték le.

RGE vs MAD

A nap összecsapásán Trymbi ikonikus Blitzcrank választása már a játék korai szakaszaiban eszméletlenül effektív volt, több olyan elkapást láthattunk tőle amire a Mad Lions reagálni se tudott.

A Mad Lions próbált a felső ösvényen büntetni, viszont a Rogue itt is remekül válaszolt és végül a torony is állva maradt, ezzel a Mad Lions számára iszonyatosan kellemetlenné vált a mérkőzés.

A Sárkány lélekért folytatott harcban, Malrang olyan kommandózást mutatott be, amire a Mad Lions reagálni se tudott, egyértelmű győztesei lettek a mérkőzésnek a Rogue játékosai felmosták a padlót az ellenfelükkel.

A mai napon tovább folytatódnak az izgalmak az esport2tv Twitch csatornáján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!