A Gyűrűk Ura két hobbitja nem rejti véka alá LoL iránti szenvedélyét

A Gyűrűk Ura két hobbitja nem rejti véka alá LoL iránti szenvedélyét

Trufa, és Pippin Mordorból egészen az Idézők Szurdokáig vándoroltak, hogy egy egész más kaliberű küldetést teljesítsenek. Gyűrűk helyett, most már Nexus-okat pusztítanak el

A hírességek körében is nagy sikert arat a már lassan mindenki által ismert League of Legends. Dominic Monaghan és Billy Boyd – akit a Gyűrűk Ura Trufa, és Pippinjeként ismerhetünk – a League of Legends játékosbázisát erősítik. Oly annyira rajonganak a játékért, hogy szinte minden létező lehetőséget megragadnak ahhoz, hogy ezt mások tudomására is hozzák.

Egy klip bukkant fel a League of Legends Rift Reaction podcastból YouTube-on, amelyben Monaghan és Boyd a kedvenc bajnokaikról beszélgetnek. Mint kiderült, Boyd jungle main, aki nemrégiben kezdett el Nunu-val játszani, és annyira meg is tetszett neki a hős, hogy Heimerdinger megjelenése óta most élvezi legjobban a játékot. Monaghannak ehhez képest szélesebb a repertoárja, nála Jinx, Teemo, Ahri, de Ziggs is képbe jön ha játékról van szó. Saját bevallása szerint, ő az a típusú játékos, aki inkább a kellemetlen karaktereket részesíti előnyben, így sunyi módon képes kiidegelni ellenfeleit.

"Úgy gondolom, hogy a karakterek, akiket én alakítok, és természetesen azok a karakterek is, akiket Billy alakít, egy kicsit beszélnek a személyiségünkről, a valódi személyiségünkről a való életben" - mondta a podcast műsorvezetője, Travis Gafford. "Én hajlamos vagyok olyan bajnokokat választani, akik piszkálják és idegesítik az embereket. Nem nagy Bruisereket."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!