Este jön a K&H MNEB HPCL szuperrangadója, ami a bajnoki címről is dönthet

Este jön a K&H MNEB HPCL szuperrangadója, ami a bajnoki címről is dönthet

Összecsap egymással az első két helyezett, a Puskás a győzelmével nagy lépést tehet a bajnoki cím felé, miközben a TrollFoci diadala rendkívül szorossá tenné a végjátékot.

A hajrá kezdődik meg vasárnap este a 9. játéknappal a K&H MNEB HPCL FIFA 22 őszi szezonjában, és ezek között lesz néhány igen érdekes találkozó. Kezdjük rögtön a felsorolást a Puskás és a TrollFoci párosának ádáz küzdelmével, mely valóban eldöntheti a bajnoki cím sorsát. Jelenleg a Puskás öt ponttal vezet nemezisük előtt, és egy esetleges sikerrel ezt nyolcra növelhetné, és bár ezen kívül még 15 pontot lehet majd gyűjteni, nehéz lenne elképzelni hogy ennyi pontot hullajtanának el a lista élén. Egy TrollFoci győzelem viszont komoly felzárkózást hozna, hiszen kettő pontra megközelítenék az éllovast, ami mindenképp egy nagyon szoros végjátékot eredményezne, ahogyan azt elmúlt években már megszokhattuk.

Ezen kívül a TrollFoci az MTK ellen is pályára lép, szóval számukra eléggé nehéz lesz, hogy a negyedikkel is most kell megmérkőzniük, de ha a legjobban jönnek ki a hétvégéből, akkor a szezon legértékesebb 6 pontját zsebelnék be. A kék-fehéreknek egyébként nem különben számottevő ez a találkozó, hiszen a legjobb háromba való bejutáshoz óriási siker lenne a jelenlegi ezüstérmest két vállra fektetniük.

Ezen kívül még két kiélezett párharcot is élőben lehet majd követni, vasárnap este folyamán küzd meg egymással a 6. ZTE és a 7. Veszprém, ami gyakorlatilag az alsó és a felsőházas helyekről döntenek. Legutóbb egyébként a Veszprém 2:1-re tudott nyerni decemberben a zalaegerszegiek ellen, így most is egy szoros meccsre van kilátás. A Grosics eközben szintén a dobogóra pályázik, a Vasas meg szeretné bebiztosítani, hogy véglegesen elkerüljék a kiesőzónát. Előbbi nagyszerű szezont fut, utóbbi öt meccséből egyet sem veszített, a piros-kékeknek pedig több fellángolásuk is volt már ebben az idényben, és még nagy csapatok orra alá is törtek borsot, ezért most is erre a formájukra lesz szükség, és akkor egy pazar összecsapást produkálhatnak.

A 9. játéknap összes mérkőzése:

A vasárnap este 8 órától kezdődő magyar adásban a következő meccseket lehet majd élőben követni a twitch.tv/esport3tv-n:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!