Hirdetés

Balesetet szenvedett Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger terepjárójával ütközött. A balesetben egy ember megsérült.

Hirdetés

Péntek délután Los Angelesben a Sunset Boulevard és az Allenford Avenue kereszteződésben Arnold Schwarzenegger Yukon SUV-ját vezetve összeütközött egy piros Toyota Priusszal. Majd tovább sodródva nekiütközött egy Porsche Cayenne-nek és még egy autónak.

Schwarzenegger képviselője megerősítette, hogy a színész épen és egészségesen megúszta az ütközést. Azonban a Priust vezető nőt kórházba kellett szállítani fejsérüléssel. A sérült állítólag nincs életveszélyes állapotban, ennek ellenére Schwarzenegger aggodalmát fejezte ki iránta.

A rendőrségi jelentésből kiderül, hogy a balesetben résztvevők egyike sem fogyasztott alkoholt vagy drogot. Az baleset körülményei még vizsgálják, de az előzetes vizsgálatok szerint az ütközést Schwarzenegger okozta azzal, hogy bekanyarodott a kereszteződésbe, pedig a jelzőlámpa piros jelzést mutatott.

Bízunk benne, hogy a sérült mihamarabb felgyógyul!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • burdiii 3 hónapja
  ez esport? vagy most a hirado.hu-ra kerestem rá??
  0 0 Válasz
 • ZVN 3 hónapja
  Elég durvát csalódtam az Esport1-ben ez a cikk által. Komolyan ide jutottatok, hogy a cikkírók nem találnak (pontosabban lusták keresni megfelelő, lefordítható cikket) és így kompenzálják a hiányzó klikkeket, hogy lehoznak egy olyan cikket, aminek semmi köze az Esporthoz? Hát szeretnék gratulálni a cikk írójának, mert biztos, hogy nagyobb kárt okozott ezzel az Esport1-nek, mint hasznot.
  0 0 Válasz
 • phaser 3 hónapja
  Azért nem csak az oldalt kell szidni. Nézzétek meg a legtöbb cikk alatt egyetlen értelmes hozzászólást sem lehet olvasni. Csak olyan alacsony értelmi képességüek kommentjei vannak akik arra sem képesek h a cikkhez kapcsolódó 2 szavas kommentet leirjanak. Mindenhova csak odaböfögnek egy GG-t, teljesen mindegy h miről szól az adott cikk. Ennyi erővel ez a hir is nyugodtan felkerülhet ide...
  0 1 Válasz
 • ZVN 3 hónapja
  A kommentelésektől függetlenül, szeretnék elnézést kérni az oldaltól, mert a kritikám valóban nagyon offens lett és inkább a cikk írójának szól.
  0 0 Válasz
 • AndyAoki99 3 hónapja
  Jobbulást a sérülteknek :/
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés