Hylissang kirobbanó formában!

Hylissang öt mérkőzésen három alkalommal kapta meg az MVP címet, így elképesztő formában van az LEC-ben.

SK vs XL

Elképesztő mérkőzést láthattunk a két csapat között. Az SK egy remekül koordinált torony alá érkezéssel meg tudta szerezni a kezdeti előnyt.

Az XL oldalán lévő Malphite és Lissandra szerepe a középső szakaszba egyértelmü volt, az izolált célpontokra a végső képességükkel rázúdítani mindent és ezzel könnyebb ostromokat generálva a térkép bármely pontján.

A mérkőzés későbbi pontjain a csapatok tekintete Baron Nashor felé helyeződött, két alkalommal is sikerült elhozni ezt az XL számára, ezen előnyöket remekül is használta ki az XL és így sikerült meccset is megnyerniük.

MAD vs AST

A játék kezdetét meglepő módon, de az Astralis tudta teljesen irányítani, több alkalommal is büntetni tudták a Mad Lions elveszett csapatát.

A 25. perc környékén a Mad Lions Baron Nashor-hoz készült, de az Astralis itt is résen volt és több gyilkosságot is tudtak megkaparintani majd ezzel megállítva a próbálkozást.

A 32. percben egy mindent eldöntő csapatharc során Unforgiven érintetlen maradt, így a Mad Lions lővésze szabadon oszthatott ki minden sebzést, ezzel letörölve az Astralis játékosait és Nexusát a szurdokból.

BDS vs RGE

A Rogue csapata hozta a kötelezőt a BDS ellen, iszonyatosan kimérten játszottak a mérkőzés egészében. Már a korai szakaszban nyomást helyeztek ellenfelükre az alsó ösvényen, bár a BDS próbált válaszolni ez kevésnek bizonyult.

Sárkánylelket és Baron Nashort is ellenállás nélkül szerezte meg a Rogue majd a 28. percben véget is ért a találkozó.

MSF vs FNC

A mérkőzés kezdetén a Misfits számára voltak lehetőségek amivel nem igazán tudtak élni a remekül játszó Fnatic ellen. A 20. percben már 3 sárkánnyal és hatezres arany előnnyel rendelkezett a veretlen csapat. Előnyüket kihasználva sorra törölték ki a Misfits játékosokat majd Baron Nashort is szereztek meg a 21. percben, 2 perccel később pedíg már a Nexust ütötték be a Fnatic játékosai.

Hylissang elképesztő formában van, hiszen az eddig játszott öt mérkőzéséből, három alkalommal a meccs emberének választották meg a Fnatic támogató játékosát.

VIT vs G2

A hét összecsapásán a macro játék volt jellemző az első 20 percben, a harmadik sárkány körül találkozott két fél egy nagyobb harc miatt, itt a Vitality türelmes volt és kifizetődött, hiszen a sárkányt és a harcot is egyértelműen hozták el.

A következő sárkánynál ismételten összegyűlt a tíz játékos és helyzeti előnnyel rendelkezett a G2, de ezt nem tudták érdemben kihasználni, Selfmade remekül érkezett és elcsaklizta a sárkányt és a kaotikus harcban a Vitality ismételten remekül koordinálta sajátjait, ez végül Baron Nashort is jelentett nekik.

Pár perccel később az ostrom alatt összetört a G2 és a Vitality könnyedén döntötte le a kék Nexust.

Továbbra is veretlen a Fnatic és a Rogue, és a Vitality végre magára talált. Jövő héten folytatódnak az izgalmak az LEC-ben tartsatok akkor is velünk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!