Két hét után minden statisztikában toronymagasan vezeti az LCK-t az SKT T1!

Két hét után minden statisztikában toronymagasan vezeti az LCK-t az SKT T1!

Szerencséjükre gyengébb csapatokkal kezdtek, de Fakerék egyelőre megállíthatatlannak tűnnek!

Az év első heteiben útjára indult minden nagyobb régió League of Legends bajnoksága. Az LEC-ről nálunk is rengeteget olvashattatok, az összefoglalók segítségével pedig teljes képet kaphattok az erőviszonyokról és a mérkőzésekről ha nem volt időtök megnézni azokat. Azonban az LCK-t, az LPL-t és az LCS-t együtt követni emberfeletti feladat, így sokan lemaradhattak a koreai bajnokság kezdetéről, ahol már két hét alatt összese négy mérkőzést játszottak le a csapatok. Az erőviszonyok még azért nem rajzolódtak ki tökéletesen, azonban egy tény nem kérdés senki számára sem, az SKT T1 egészen elképesztő formát mutat.

Ahogy láthatjátok a győzelmi arányuk, az első gyilkosságok, az első tornyok, a percenkénti arany, a percenkénti aranykülönbség, a gyilkosságok a halálokhoz vetítve, a meccsenkénti halálok és végül a torony gyilkosságokban is abszolút élen állnak. Egyedül a meccsenkénti gyilkossággal maradtak el egy picit, ám a 15,8-as átlaggal nem panaszkodhatnak.

Persze mindehhez némi szerencse is közrejátszott, hisz az első négy meccsen a jelenlegi tabella hátsó négyesével játszottak, tehát a DRX-szel, a Fredit Brionnal, a Kwangdong Freecs-szel és az LIIV Sandbox-szal csaptak össze. Ettől függetlenül Fakerék menetelése egyáltalán nem lenézendő.

Főleg úgy, hogy még egyéni szinten is kimagasló mindenki, a legjobb hét K/DA között négy SKT T1 játékos található meg és egyelőre köztük is Oner tűnik a legkimagaslóbb játékosnak. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e megtartani ezt a formát, a hétvégén ugyanis a harmadik helyezett Nongshim RedForce-szal és a negyedik helyezett DWG-vel játszanak majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!