A Turbó Vegyi tank Akali elképesztő uralma

A Turbó Vegyi tank Akali elképesztő uralma

Akali vegyes érzelmeket vált ki a League of Legends játékos közösségéből és egy új tárgy választással dominálja jelenleg a szférát.

2018-as átdolgozása óta Akali, az egyik legnépszerűbb karaktere maradt a játéknak. Két világbajnokságon is a legnagyobb jelenléttel (választás és tiltás) rendelkezett, és az egyéni rangsorolt mérkőzéseken a középső és felső ösvényen hatalmas választási aránya van.

Ez elmúlt időszakban egy új és a korábbihoz képest szokatlan tárgy választással rendelkező útvonala nyílt meg Akalinak, ennek központjában a Turbó Vegyi Tank mitikus tárgy áll és jelenleg 54%-os győzelmi statisztikával rendelkezik a rangsorolt mérkőzéseken ami a legmagasabb, ha összehasonlítjuk a szokásos Akali tárgyválasztási lehetőségekkel.

Rúna választások

Ahogy a képen is láthatjátok, a Hódító a központi rúnánk, ez nem csak a konzisztens sebzést segíti elő, a játék középső és végső szakaszában hatalmas mennyiségben ad életerő visszatöltést, ami még inkább megnehezít az ellenfeleink dolgát a tank értékekkel fűszerezve amit a tárgyakból nyer.

Tárgyak és mögöttes tartalom

A két legfontosabb tárgy természetesen a Turbó Vegyi Tank és a Démoni Ölelés kombinációja.
A bónusz életerő amit a Vegyi Tankból nyerünk a Démoni Ölelés Sötét Szerződés passzívjának köszönhetően varázs erővé változik, ez azt takarja, hogy a tankosságunk több sebzést is kínál.
A harmadik elengedhetetlen tárgy az Árnyékláng ami még több életerőt és varázstörést is ad hordozójának. Ezen tárgy befejezése után képtelenség megállítani Akali-t az oldalsó ösvényeken 1 az 1 elleni szituációkban. A további tárgyak opcionális a mérkőzéstől függően, építhetünk Morellonomikont, Zhonya Homokóráját, Üresség pálcáját vagy Rabadon Halál Süvegét is.

2022-ben egyre több Akalit látunk a profi mérkőzéseken is, ezért amennyiben érdekel titeket Akali új változata mindenképpen érdemes lehet egy ilyen játékostól ellesni pár trükköt is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.