Statok alapján megvan ki érdemelné meg a 12. TOTY lapot FIFA 22-ben

Statok alapján megvan ki érdemelné meg a 12. TOTY lapot FIFA 22-ben

Egy játékos összehasonlította azon labdarúgókat, akiknek reális esélyük volt a 12. kék kártyára.

Még a csapból is a Team of the Year promó folyik, és miközben a játékosok arra várnak, hogy megtudják ki hány pontot kap a kezdőből, az EA közzétette azt a hármas listát is, akikre szavazni lehet a 12. lap kapcsán. Az előzetes várakozásoknak megfelelően, azt hiszem senki nem lepődött meg azon, hogy Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah és Karim Benzema kapott jelölést. A portugál mellett mindkét labdarúgó remek szezont fut és csapatának (előbbi Liverpool, utóbbi Real Madrid) húzóembere. Alighanem a rajongótáborokat alapul véve CR7 végez majd az élen, tehát a FIFA 11 – bár akkor még hivatalosan nem kaptak külön kártyát – óta bemutatott TOTY része lesz újból. Ezzel Messi mellett ő maradna a másik futballista, aki zsinórban 12. alkalommal is a legjobbak közé kerülne a játékban.

Viszont a kor eme két gigászt sem kíméli és bár továbbra is képesek a top futballra, helyüket majd szépen lassan átveszik a fiatal titánok. Egyelőre viszont még mindig játékban vannak és elképesztően népszerűek, sőt a közösségi médiában Ronaldonak van a legnagyobb tábora. Éppen ezért nehéz lenne elképzelni nélküle a TOTY idei promóját, pedig statisztikailag nem feltétlenül ő érdemelné meg.

Egy játékos kapott is alkalmon és összegyűjtötte a transfermarktról a legfontosabb adatokat, a táblázatban a lejátszott mérkőzések mellett a gólokra és a gólpasszokra tért ki leginkább. Az alábbi névsorból Mbappé, Messi és Lewandowski ugye alapból kap kártyát és miután tudjuk a 12. lap várományosait is, Haaland csak érdekességként szerepel benne:


Klubcsapat és válogatott statok egyben

Pedig a számokat illetően ő a legjobb, de úgy tűnik még várat magára, hogy a futball világ legjobbjai között tartsák számon, legalábbis a játékban.


Klubcsapatban nyújtott teljesítmények

Ha viszont őt nem is számítjuk, akkor is az derül ki, hogy Benzema ebben a szezonban jobban megérdemelné a varázslatos kék színű FUT kártyát, de nem valószínű, hogy meg is kapja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kire szavazol, hogy TOTY 12. lapot kapjon?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %