Ennyi volt! - Kiveszi a Riot a Chemtech sárkányt a játékból

A Riot is belátta, a sárkány kiegyensúlyozhatatlan, így mennie kell!

Pletykaként indult, de úgy tűnik, hogy igazság lett a vége. Tegnap este ugyanis hivatalosan is bejelentette a Riot, hogy kikerül a játékból az egyik új sárkány, méghozzá a vegytech (Chemtech). Egy roppant rövid bejelentő posztban a következőket írták a sárkányról és a döntésükről:

"Amikor kitaláltuk a Chemtech sárkányt, lelket és pályát az előszezonban, akkor az volt a tervünk, hogy sokkal nagyobb hatása legyen a játékmenetre, mint az eredeti négy sárkánynak. Az elmúlt hónapokban figyeltük a visszajelzéseket az összes közösségi médiánkon. Úgy tűnik, hogy még ezzel a nemes céllal is frusztráló volt a Chemtech sárkány, főleg akkor ha a vesztes csapatban játszottál.

Ezért a mai naptól kezdve kikerül a játékból a Chemtech sárkány, lélek és pálya."

Ezen kívül még arról írt a posztban a fejlesztő csapat, hogy mindez csak ideiglenes, azonban eredeti formájában biztos nem tér már vissza a Chemtech sárkány és azon dolgoznak majd, hogy megőrizzék az eredeti ötletet csak másképpen. A legnagyobb fókuszt a sárkánylélekkel érkező pályaváltozás kapja, ami sok időbe telhet, így előfordulhat, hogy egy jó ideig nem tér vissza a sárkány.

Végül, de nem utolsó sorban bevallották, hogy most tényleg bakot lőttek és köszönik szépen mindenkinek a türelmet és a visszajelzéseket, amíg élesben is kipróbálták a sárkányt.

Kíváncsian várjuk, hogy hogyan tér vissza majd, addig is viszont 5-re csökken a sárkányok száma és nincs több zombizás sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!