A következő TFT szettből szivároghatott ki az új hős, neve és egy képessége!

A következő TFT szettből szivároghatott ki az új hős, neve és egy képessége!

Néha érdemes odafigyelni, hogy mi történik a Riot többi játékban, ha az újdonságokra vagyunk kíváncsiak!

Az elmúlt pár hónap az egyik legizgalmasabb időszaka volt a TFT életének. A kezdetektől fogva rengeteget fejlődött ez a játékmód és a tavalyi év végén azt is bejelentették a fejlesztők, hogy most először kerül olyan hős a játékba, amelyet az idézők szurdokában nem találhatunk meg. Ő lesz Silco, aki a 6.5-es TFT szettel érkezik majd meg, őt pedig természetesen az Arcane főgonoszaként ismerhetünk. Egyre inkább úgy tűnik viszont, hogy nem ő lesz az egyetlen meglepetés, minden jel arra mutat, hogy az új, Zeri után érkező támogató hős is benne lesz a TFT-ben, talán még azelőtt, hogy megérkezne a klasszikus játékba is.

Mindezt onnan tudhattuk meg, hogy egy kínai fórumon kiszivárgott egy kép, ahol nem csak a hős neve, de egy képessége is szerepel. Persze azért csak az egyik, mert a hős ezt fogja használni a TFT-ben ultiként. Nem is húznám tovább a szót, íme Renata, a zauni támogató:

Persze nem várjuk el, hogy ezt le tudjátok fordítani, a kép főbb motívumai azonban a "Renata" név egy maszkos női fej és az E képességének leírása:

"Passzív: Renata alaptámadásai 1/2/5% teljes életerőt valós sebzésként okoznak a célpontnak.

Aktív: Renata kilő egy rakétát, amely 200/300/900 sebzést okoz és csökkenti a varázsellenállásukat 10/15/30-cal ez pedig tovább is stackelhető."

Természetesen a számok csak TFT-ben lesznek igazak, egy csillagos, két csillagos és végül három csillagos egységként sebez majd ennyit. Az Idézők Szurdokában mindez egy kicsit másképp lesz megoldva, azonban a rakéta és a valós sebzés ott is visszaköszönhet. Mivel Zeri nemrég érkezett meg, így tippelni sem tudunk, hogy Renata mikor láthat napvilágot, az viszont biztos, hogy a TFT 6.5-ös szettje körülbelül február harmadik hetében, 16-án érkezhet meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!