Nem fogjátok kitalálni ki lett a TOTY 12. játékosa!

Nem fogjátok kitalálni ki lett a TOTY 12. játékosa!

Hehehe... SUIIIII!

Pár napja kezdődött a szavazás a TOTY 12. emberéről, de már úgy tűnik véget is ért. Többen is kiszivárogtatták a győztest, azonban nincs okunk meglepődni, mindenkinek egyértelmű volt, hogy a három jelölt közül Cristiano Ronaldo fogja megnyerni az év csapatának 12. pozícióját. Persze nem mondhatjuk, hogy érdemtelenül, hisz az év első felében a Juventusnál sorra döntötte az olasz rekordokat és ontotta a gólokat. Azóta a MU-ban már kicsit keserűbb a szőlő, azonban még így is sikerült jobban alkalmazkodni mint például Lionel Messinek, aki így is bekerült az év csapatába köszönhetően az év első felében nyújtott teljesítményének és az aranylabdának.

Ha csak a gólok és gólpasszok statisztikáját néztük volna, akkor egyértelműen Karim Benzema érdemelte volna meg a 12. játékos címét, de persze ahogy ő is említette épp nemrég egy interjúban „Nem kritizálhatja senki Messit azért, mert nem lő gólokat jelenleg. Aki ezért kritizál egy játékost az nem ért a futballhoz."

Végezetül pedig egyértelmű, hogy mi volt az EA terve, hisz a három játékos közül CR7 kölcsönkártyája a leghasznosabb azok számára, akik Friendly-ben szeretnének egy kicsit jobb kártyával játszani. Sokan pedig egyáltalán nem törődtek innentől a statisztikákkal vagy, hogy ki érdemelné meg jobban.

Nagyon reméljük, hogy Mo Salah és Karim Benzema, így a Honorable Mention-ök közé fér majd be. A mai nap folyamán megérkezik a teljes csapat a packokba Raphael Varane-nal karöltve, pénteken pedig a futottak még kategória, Cristiano Ronaldo és Luke Shaw is megérkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!