Így lehetsz jobb játékos Rekkles szerint

Így lehetsz jobb játékos Rekkles szerint

Logikusan végiggondolva az érveit, igaza is van a svéd ADC-legendának! Nézzük, mi a trükk! 

Sok év LoL-ozás után tapasztalatból mondom, hogy előbb-utóbb mindent megpróbál az ember azért, hogy feljebb jusson a ranglétrán. A frusztráció és más játékosok stílusa egy idő után biztosan kiveri a biztosítékot mindenkinél, ekkor pedig elindulnak a szájkaraték, ami pedig senkinek sem jó. Ilyenkor jön általában a megvilágosodás, hogy ideje lenne lenémítani mindenkit és csak a játékra koncentrálni. Igen ám, azonban vannak olyan játékosok, akiknek ilyenkor kicsit unalmasabbá válik a játék, emberi interakcióék nélkül pedig már nem is érzik olyan jónak a játékot.

Egy viszont biztos, ahogy Rekkles is elmagyarázta egy korábbi streamjében, az ellenfél és saját csapatod némítása előbb vagy utóbb jobb játékost farag majd belőled.

„Az emberek csak akkor adnak információt, ha már idegesek... Ilyenkor írni akarnak valami hülyeséget mindenféleképpen, hatszor megpingelnek és felidegesítenek. Csak olyat tesznek, ami nem segít az adott helyzetben" – emelte ki Rekkles. „Van bármi haszna annak, hogy ne némítsak le mindenkit? Nem érezném úgy, hogy bármiről lemaradnék. Ha végiggondolod ez még segít is abban, hogy jobb játékos legyél, hisz így rá kell nézned néha a minimapra is. Ahelyett, hogy idegeskedsz a mid laneredre, mert elfelejtett pingelni, inkább nézz magadra... hidd el, hogy ez többet segít, mint mást felidegesíteni, hogy még rosszabbul játsszon."

Szerintünk érdemes megfogadni legalább egy próba erejéig azt, amit Rekkles mond. Ha nem tetszik és inkább veszekednél mert azt jobban élvezed akkor nincs miről beszélni, viszont ha fejlődni akarsz és feljebb szeretnél jutni a ranglétrán, talán itt az ideje mindenkit lenémítani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.