Hirdetés

Így lehetsz jobb játékos Rekkles szerint

Logikusan végiggondolva az érveit, igaza is van a svéd ADC-legendának! Nézzük, mi a trükk! 

Hirdetés

Sok év LoL-ozás után tapasztalatból mondom, hogy előbb-utóbb mindent megpróbál az ember azért, hogy feljebb jusson a ranglétrán. A frusztráció és más játékosok stílusa egy idő után biztosan kiveri a biztosítékot mindenkinél, ekkor pedig elindulnak a szájkaraték, ami pedig senkinek sem jó. Ilyenkor jön általában a megvilágosodás, hogy ideje lenne lenémítani mindenkit és csak a játékra koncentrálni. Igen ám, azonban vannak olyan játékosok, akiknek ilyenkor kicsit unalmasabbá válik a játék, emberi interakcióék nélkül pedig már nem is érzik olyan jónak a játékot.

Egy viszont biztos, ahogy Rekkles is elmagyarázta egy korábbi streamjében, az ellenfél és saját csapatod némítása előbb vagy utóbb jobb játékost farag majd belőled.

„Az emberek csak akkor adnak információt, ha már idegesek... Ilyenkor írni akarnak valami hülyeséget mindenféleképpen, hatszor megpingelnek és felidegesítenek. Csak olyat tesznek, ami nem segít az adott helyzetben" – emelte ki Rekkles. „Van bármi haszna annak, hogy ne némítsak le mindenkit? Nem érezném úgy, hogy bármiről lemaradnék. Ha végiggondolod ez még segít is abban, hogy jobb játékos legyél, hisz így rá kell nézned néha a minimapra is. Ahelyett, hogy idegeskedsz a mid laneredre, mert elfelejtett pingelni, inkább nézz magadra... hidd el, hogy ez többet segít, mint mást felidegesíteni, hogy még rosszabbul játsszon."

Szerintünk érdemes megfogadni legalább egy próba erejéig azt, amit Rekkles mond. Ha nem tetszik és inkább veszekednél mert azt jobban élvezed akkor nincs miről beszélni, viszont ha fejlődni akarsz és feljebb szeretnél jutni a ranglétrán, talán itt az ideje mindenkit lenémítani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • centre_syrup 3 hónapja
  GG
  0 1 Válasz
 • AndyAoki99 3 hónapja
  Igaza van
  1 0 Válasz
 • DrSynclear 3 hónapja
  Én még az emote-ot is le szoktam
  2 0 Válasz
  • zacinthehouse 3 hónapja DrSynclear
   Uhh az a legnagyobb BM mióta játék a játék. :D Nekem is kivan lőve.
   1 0 Válasz
 • apheliospontgg 3 hónapja
  Csak a lvl7 et es emote ot szoktak spammelni
  0 0 Válasz
 • PalFeed 3 hónapja
  Ennyi
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés