A következő frissítéssel is nerfelik, de most hotfixelni kellett az új hőst, Zerit!

A következő frissítéssel is nerfelik, de most hotfixelni kellett az új hőst, Zerit!

A hős egyszerűen túl gyors volt a Runaan's Hurricane-nel, így muszáj volt azonnal közbelépni.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Zeri megjelenése közel sem volt zökkenőmentes. Sajnos ilyen egyedi hősöknél előfordul, hogy nem talál el mindent azonnal a Riot és rögtön a következő frissítésben vagy egy hotfixben hozzá kell nyúlni az új hőshöz. Pontosan ez történt most is, ugyanis a 12.3-ban már bejelentették a fejlesztők, hogy bizony gyengíteni fogják Zaun szikráját. Azonban az éjjel folyamán egy azonnali sebtapasznak, úgynevezett hotfixnek is érkeznie kellett Zerire.

Szerencsére ezúttal nem a hőssel magával, inkább egy interakcióval volt probléma, ugyanis ultizás közben Zeri villámai folyamatosan aktiválták a Runaan's Hurricane on-hit effektjét is, ami azt jelentette, hogy az elképzeltnél sokkal gyorsabban stackelhette fel a mozgási sebességét. A villámok most már nem számítanak on-hit effektnek, így a két kis nyílvessző többé nem ad extra mozgási sebességet.

Úgy hisszük, hogy ez egy teljesen fair nerf volt és az is jó döntésnek tűnik, hogy azonnali hotfix-szel érkezett meg, ugyanis Zerivel nagyon jó volt Kengyelfutó gyalogkakukkot játszani a harc közepén, azonban az ellenfélnek nem volt túl szórakoztató a prérifarkas szerepe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!