Kiszivárgott a teljes, ma érkező TOTY Honorable Mention csapat!

Kiszivárgott a teljes, ma érkező TOTY Honorable Mention csapat!

Ők azok, akik lemaradtak a TOTY-ról, de azért érdemelnek egy speciális kártyát!

Ahogy azt már megszokhattuk a TOTY idején, nem csak az év 11 játékosa, de egy 12. jelölt és néhány olyan játékos is érkezik, akik pont lecsúsztak az év csapatáról. Ők természetesen nem kapnak akkora boostot, mint az év játékosai, azonban így is hozzátartoznak a promócióhoz és néha igen jó lapok bújnak közöttük. Ők a mai napon meg is érkeznek, igaz előfordulhat, hogy nem teljes létszámmal, mivel a szokásos vasárnapi mini promóban még négyen érkezhetnek pluszba. Nem is csigáználak titeket tovább, természetesen a teljes lista már ki is szivárgott, ők azok, akik ma késő délután még bekerülnek a packokba, vagy legalábbis 11-en:

Ahogy láthatjátok tehát, leginkább azok a játékosok kerültek be ebbe a kalapba, akik tényleg a TOTY szélén táncoltak. Mo Salah, Karim Benzema és Erling Haaland is egyértelműen megérdemelte volna, azonban a támadósor idén nagyon erős volt, nem könnyű bekerülni a legjobbak közé. Trent Alexander-Arnoldot és Reece James-t hiányolhatjuk leginkább, ugyanis sokan már alapból azt sem értették, hogy a TOTY-ba miért nem kerültek be Hakimi helyett, de sajnos az EA szerint még ide sem fértek be az angol sztárok.

Mindezek mellett már a hivatalos ratingek és statok is kiszivárogtak ezt a következő képen láthatjátok:

A legtöbb védő egészen elképesztő lapot kapott, de Leon Goretzka, Jonathan David és Federico Chiesa is igen bitang lehet a jelenlegi metában. Mindemellett a mai nap még megérkezik a MU balbekkje, Luke Shaw és innentől egy héten keresztül hivatalosan is indulhat a grind, hogy minél több packot nyithassunk ki. Sok szerencsét mindenkinek, remélhetőleg sikerül kinyitni mindenkinek álmai TOTY lapját!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!