Egy veretlen csapat maradt a 2022 LEC tavaszi szezonjában

Egy veretlen csapat maradt a 2022 LEC tavaszi szezonjában

Vegytech Sárkány nélkül vágtak neki a játékosok az LEC harmadik hetének első napján. Mikyx hosszú idő után visszatért, és egy veretlen csapat maradt végül a tavaszi szezonban.

BDS vs AST

Az Astralis továbbra is azért küzdött, hogy meglegyen az első idei nyert mérkőzésük. A BDS csapatának szeme előtt a rájátszás lebeg. Szoros volt az első 15 perc is hiszen, minden offenzívára válaszolni tudtak egymásnak a csapatok. Ezután Limit magasabb szintre kapcsolt és folyamatosan csapat harcokat erőltetett, ahol a Nautilus választása dominálni tudott. A Sárkány Lélekért folytatott harcban, ismét a BDS jött ki jobban és kettő gyilkosságot is szereztek ami Baron Nashort is jelentett számukra.

Az utolsó ostrom során a torony ledöntése után azonnal kezdeményezett a BDS annak érdekében, hogy befejezzék a mérkőzést ami sikerült is nekik.

MAD vs XL

A nap leghosszabb mérkőzését láthattuk ezen összecsapáson és Mikyx, a korábbi G2 támogató visszatérését az LEC-be. A kezdeti és középső fázisokban az XL remekül látta meg azon lehetőségeket, ahol büntethető volt a Mad Lions, ami valószínűleg meglepte az Oroszlánokat. A mérkőzés végéhez közeledve kijött a tapasztalat előny és az erősebb lélekjelenlét a Mad Lions oldaláról, a Sárkány Lélekért folytatott harcban pozícionális előnyt szereztek.

Percekkel később, az Ősi Sárkányért folytatott harcban Armut volt az, aki megvillantotta tudását és több XL játékost is törölt el ezzel rövidre zárva a találkozót.

VIT vs SK

A Vitality ott folytatta a menetelését, ahol múlt héten abbahagyták. Teljes mértékben dominálták a mérkőzést és az SK csapatának egy percnyi nyugta nem lehetett. Perkz és Labrov nagyon jól találták meg közösen azon lehetőségeket, ahol több SK játékost is büntetni tudtak.

Egy nagyon korai Baron Nashor elhozatal után, két fronton is ostromolt a Vitality, és amint előrébb sikerült csalni az SK játékosokat Alphari érkezett megadva a végső csapást. 

RGE vs FNC

A veretlen csapatok összecsapását rengeteg vártuk, viszont csalódást hozott, hiszen csak egy csapatot láttunk a szurdokban. Az első perctől a Rogue olyan magabiztossággal játszott amit korábban nem láthattunk tőlük.

A mérkőzés 25. percében volt az a pillanat, amikor egyértelmű előnyét a Rogue Baron Nashorra tudta váltani egy korábban remekül kezdeményezett csapatharc eredményeképpen. 

Három perccel később pedig már a Fnatic Nexusát döntötte be Larssen és csapata.

MSF vs G2

Hatalmas adok-kapok volt a produkció a két csapat között. A G2 próbált előnyre szert tenni a játék kezdetén, viszont folyamatosan válaszolni tudott az agresszióra a Misfits.

Amikor már úgy tűnt a G2 nagyon könnyedén fejezheti be a mérkőzést, a Misfits rákapcsolt és szépen sorjában kezdett visszacsatlakozni a találkozóba. Első alkalommal az Ősi Sárkányért folytatott harcott nyerték meg a 29. percben, ezen felül még a Baron Nashort is megtudták szerezni. A 34. percben a Misfits már a G2 Nexus védő tornyait próbálta bontani, Flakked ezt nem engedte és gyönyörű négyszeres gyilkosságot szerzett, ennek köszönhetően a G2 felülkerekedett az ellenfelén. 

Ha lemaradtatok volna bármelyik összecsapásról az esport2tv Twitch csatornáján visszanézhetők a mérkőzések és a napi összefoglaló videónkból is rengeteg mindent megtudhattok!

A mai nap tovább folytatódik az LEC 16:00-tól, tartsatok akkor is velünk, kövessetek minket TikTok-on is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.