Az ARURF-játékmód legerősebb hősei

Az ARURF-játékmód legerősebb hősei

Az ARURF visszatért a League of Legendsbe és egyes hősök sokkal erősebbek mint társaik. Derítsük ki, kit érdemes választani ösvényünk és a játék győzelme érdekében!

Az előszezon sok változást hozott számunkra a hősök, tárgyak, pozíciók tekintetében és természetesen egy új váltakozó játékmódot is, az All Random Ultra Rapid Fire (ARURF) módot. Akárcsak a sima URF-ban (Ultra Rapid Fire), az ARURF-ban is végtelen a mana és minden varázslat és képesség őrülten lecsökkent cooldownnal rendelkezik, de a játékosok itt nem választhatják ki, hogy melyik hős bőrébe bújnának szívesen. A játékmód működése az Ordító Szakadékéhoz hasonló, ahol a játékosok egy véletlenszerű hőst kapnak, majd kétszer újrasorsolhatnak – amennyiben igényt tartanak erre a lehetőségre. 

Lássunk néhány fontos változtatást, amit az ARURF hozott be a játékba: 

  • +300 képesség gyorsítás, idézői varázslat és item haste (ami körülbelül 3-4 másodpercet jelent varázslatonként).
  • +25% tenacity (szívósság).
  • +60 mozgási sebesség.
  • A bónusz támadási sebesség megduplázódik távolsági harcosoknál, 1,5-szeresére nő közelharci hősöknél.
  • A bónusz mana életerővé alakul (40%-os arány), ahogy a bónusz mana regen pedig életerő regenné (100%-os arány) alakul át.
  • A teleport ki van tiltva a játékból (ott az ágyú).
  • Baron Nashor 10 perc után, a Sárkány pedig 4 percenként élednek.

Egyes hősök igazi szörnyetegekké válhatnak, mivel többé nem kell manára vagy energiára támaszkodniuk, míg mások meglepően gyengék is lehetnek. Ennek ellenére élvezetesebb arról beszélni, hogy melyik hősöket érdemes választani az előszezonban, amennyiben lehetőségünk nyílik megszerezni őket. Az alábbi képre kattintva végignézhetitek a legjobb választásokat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.