Felrázza a játékot a LoL legújabb hőse, jön Zeri, Zaun szikrája

Felrázza a játékot a LoL legújabb hőse, jön Zeri, Zaun szikrája

Az előzetes információk alapján egy nemes lelkű, elektromossággal operáló hőst kapunk!

A Riot Games nem tétlenkedett, alig pár nap telt el 2022-ből, máris bemutatták az év első új hősét. Zeri, aki Zaunból származik, ADC karakter lesz, képességei pedig várhatóan az elektromosság köré épülnek.

A közben elérhetetlenné vált univerzumi oldala alapján Zeri egy nemes lelkű lány, aki a zauni munkásosztályból származik. Az ereje összefüggésben van az érzéseivel, ellenfeleit pedig elektromos mágiájával és az édesanyja által épített egyedi fegyverrel teszi el láb alól, mely az erejéből farag lövedékeket. Varázsereje gyerekkora óta átjárja, személye pedig eleinte megosztó volt az emberek körében, egyesek szerették, mások inkább távol maradtak tőle, mert túlságosan befolyásolták az erejét az érzelmei, és hatalmas pusztításokat tudott végezni.

Zeri viszont egy napon megtalálta életcélját, amikor a zauni vegytech-bárók által finanszírozott egyik illegális bányászat eredményeképp több ház is összdőlt. Zeri az elsők között segített a bajba jutott embereknek, majd megfogadta, hogy meggátolja az újabb ilyen baleseteket.

Zaun szikrája valamilyen kapcsolatban áll Ekkoval is, az egyelőre nem ismert, hogy pontosan milyenben, illetve a pontos képességeit is homály fedi, ahogy a megjelenési dátumát is. Mindez azonban hamarosan változhat, amint a karakter megérkezik a PBE szerverre.

Neked hogy tetszik Zeri?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik Zeri?

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.