A jelenlegi frissítés rejtett gyémántjai

A jelenlegi frissítés rejtett gyémántjai

Megvizsgáltuk statisztikailag, hogyan teljesítenek bizonyos karakterek az egyéni rangsorolt listákon és pár karakter esetében növekedéseket véltünk felfedezni a 12.2 frissítés megérkezésével. 

Vegytank Irelia

Az elmúlt hetekben Akali a Turbó Vegytank által lett ismételten meta és hatalmas népszerűségnek örvend rangsorolt és profi mérkőzéseken egyárant. Ezen trend következő lépcsőfokaként Irelia is remekül működik szinergizál a tárgyal. Mobilitásának köszönhetően elképesztően gyorsan megszerzi azon passzív jelzőket ami miatt bonúsz sebzésre tesz szert az alaptámadásokra és egy harc során akár még többször is képes a Turbó Vegytank sebzésének többszöri aktiválására is. Letaszított Király Kardja továbbra is az elsődleges választás a tárgyak szempontjából, ezt követően építhető a Turbó Vegytank. A tárgy népszerűsége köszönhető a Halhatatlan Pajzs Íjra mért gyengítéseknek is.

Gwen Dzsungel

Gwen buffjainak köszönhetően a játék korai szakaszában az egyik legerősebb párbajozóvá tette, emiatt teljesen kontrollálni tudja az összes ellenfelét. Az idézői képességek tekintetében a megszokott Villanás helyett Gyorsítást érdemes hozni, hiszen nagyon könnyen tud így célpontokon maradni és egy nagyobb csere után ha vissza töltenek a képességei képes lesz vissza szaladni a harcba. Tárgyak tekintetében Nashor Foga az első tárgy ezt követően készülhet a Szurdok Hasító a maximális sebzés érdekében.

Tristana visszatér

A középső ösvényen tűnik fel ismételten Tristana. Alap életerejének erősítései megengedik számára, hogy még agresszívabb cseréket vállaljon be az ösvény fázis alatt már második szinten is. Corki és Viktor népszerüségével egy olyan elleni választás tud lenni Tristana akivel a prioritást és a torony alá érkezéseket is elő lehet készíteni. A Kraken Ölő a legkevésbé népszerű lövész tárgy jelenleg, mégis Tristana esetében másról nem is beszélhetünk, rúnák tekintetében pedig a megszokott Pengezápor ajánlott.

Spam Q Sivir

Az Első Csapás rúnával és a folyamatos bumerángokkal rengeteg bonúsz aranyat lehet összeszedni Sivirrel az ösvényen, Muramana leghamarabbi elérése miatt az idéző képességének Teleportot használnak. Továbbra is Draktharr Árnykardja és további halálosságot építenek rá, így képességei hatalmasakat tépnek az ellenfeleiből és miniontakaritási képessége is elképesztően nagy. A mérkőzések középső szakaszában az ostrom szituációkban a Q képessége effektív eszköz lehet annak érdekében, hogy tornyokat döntsenek és kontrollálják az ellenfeleket. 

Tahm Kench ismét Támogató

A Riot Games fejlesztői csapata olyan változásokat eszközölt ami támogató szerepkörben erősítette a karaktert. A végső képességének erősítése a lövészeknek védelmet nyújt a mérkőzés során. A Turbó Vegytank kiépítése után képes olyan lehetőségeket teremteni kezdeményezések terén is mint egy Leona vagy Nautilus és a tárgy aktív képességének köszönhetően megnöveli az elkapások számát is az oldalsó ösvényeken.

Érdemes kipróbálni azon karaktert ami az elsődleges pozíciókban szerepel a jelenlegi frissítésben, hiszen rengeteg ingyenes győzelmet jelenthet és a következő fejlesztések után egy újabb cikkel érkezünk majd amivel meglephetitek az ellenfeleket a szurdokban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.