Az LCS új korszaka megkezdődött!

Az LCS új korszaka megkezdődött!

Elképesztően jó hype videóval készültek az Észak-Amerikai League of Legends profi bajnokság kapcsán.

A videó elején régi felvételeket hallhatunk, ahol több elemző negatív kritikát formáz meg az LCS kapcsán és felemlegetik a régi aranykorszakot, amikor még nemzetközileg is sikeret ért el a régió több csapata.

Ezután sorra láthatjuk azon fiatal játékosokat, akik az elmúlt pár szezon során több MVP-címet zsebeltek be. A 100 Thieves képviseletében a lövész FBI szerepel a videóban, mint jelenlegi címvédő és Danny az Evil Geniuses fiatal zsenijével pedig már a jövő nagy játékos reprezentálják.

Végül megérkezik Bjergsen, a Team Liquid veterán középső ösvényes játékosa, ő az Amerikai bajnokság arca, öröksége megkérdőjelezhetetlen hiszen nála eredménysebb játékos nem létezik a tengeren túlon, Bjergsen személyesíti meg Tom Bradyt és Michael Jordant is az LCS-ben. 

Most szombaton este, 22:00-kor veszi kezdetét a tavaszi alapszakasz, favoritnak a Team Liquid és az Evil Geniuses mondható, hiszen a Lock In bajnokság során a döntőben ez a két csapat nézett farkasszemet, ott a Liquid egy könnyű széria keretein belül 3 mérkőzésen is dominálta az EG-csapatát. Kérdés a 100 Thieves is, hiszen ők a címvédők és bizonyítaniuk kell rátermettségüket mindkét csapat ellen. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.