League of Legends: A 12.2-es patch legerősebb hősei az ARAM pályán

League of Legends: A 12.2-es patch legerősebb hősei az ARAM pályán

Legjobb ARAM-hősök a League of Legends Patch 12.2-ben.

Elemeztük az összes régióban a legmagasabb győzelmi aránnyal rendelkező bajnokokat ARAM-módban, hogy biztosan legyen elképzelésünk arról, melyik hőst válasszuk. Az elemzéshez szolgáltatott adatok a Ligastatisztikák u.gg weboldaláról származnak.

Seraphine készlete lehetővé teszi számára, hogy folyamatosan pokeolja az ellenfeleit ARAM-on, ami gyakran jó stratégiának bizonyul az előny megszerzéséhez. Sőt, képes meggyógyítani és megvédeni csapattársait, és a végsőkig nagyszerű tömegszabályozási eszközként szolgál. Ezek a képességek teszik őt a játékmód királynőjévé, a League Patch 12.2-ben. 57,79 %-os győzelmi aránnyal büszkélkedhet.

A második a listán Ziggs, egy másik hihetetlen kellemetlen hős, akinek erőssége szintén a poke-oláson alapszik. Képességeivel eléggé megnehezítheti ellenfelei életét. Ha minden képességét ability powerrel skálázza, nagy mennyiségű sebzést  okoz a játék során. Győzelmi aránya jelenleg 55,89 %.

Lilliának megvannak a képességei a tömeg irányítására, a rövid CD-re és a nagy fokú mobilitásra. Ezek azok az értékek, amelyek jelenleg Lillát a harmadik helyre teszik a rangsorban. Bár a bajnokot nem könnyű kitanulni, de érdemes az ARAM-on őt választani. 55,63 %-os győzelmi aránya van.

Mivel nincs sok hely a Howling Abyss-en, minden olyan eszköz hasznossá válik, amely megnehezíti az ellenfelek mozgását és támadását. Heimerdingerben minden megvan. A nagy sebzést okozó tornyoktól a lenyűgöző gránátokig és veszélyes rakétákig a Revered Inventor egy olyan szövetséges, akit szeretünk a csapatunkban tudni. Jelenleg 55,29 %-os győzelmi aránya van.

Noha nem sok AD-hordozó szerepel rendszeresen ezen a listán, Kog’Maw az egyik kivétel. A Mouth of the Abyss nagy hatótávolságával és képességeivel, amelyek lehetővé teszik a riválisok állandó pusholását, kiemelkedik az ARAM hasznos lövészei közül. Jelenleg 55,12-es győzelmi aránnyal büszkélkedhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.