Fake vagy egy 40 éves hölgy tényleg ilyen jó FIFA-ban?

Fake vagy egy 40 éves hölgy tényleg ilyen jó FIFA-ban?

Képeken a teljesítménye és a FUT csapata is.

Az EA Sports frissítései, a játékmenet, egy-egy gól és annak körülményei szinte már meg sem döbbentik a játékosokat, viszont itt van egy személy, akinek sikerült újfent érdekes beszédtémát adnia a közösségnek. Felkerült a Redditre ugyanis két screenshot, melyet egy játékos örökített meg, ami önmagában még abszolút nem lenne érdekes. Kiderült viszont, hogy a képeken egy hölgy található miközben új divízióba jutott fel, sokan elképedtek az Elite rangján. Laura egyébként úgy rakta ki a sztorijába a képet, hogy "Bárki bejuthat, még egy majdnem 40 éves nő is. Ki mondta, hogy a nők nem játszhatnak fifát?"

Sokan csak álmodoznak az Elite szintről, miközben hiába építenek erős csapatot vagy játszanak évek óta, mégsem tudják beverekedni magukat a legjobbak közé. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még a csapata is közkinccsé tétetett, ráadásul olyan játékosokat épített be, mint Cruyff (Ikon), Robbie Keane (FUT Heroes), Kimmich (Headliners), Nkunku (TOTGS), Roberto Carlos (Ikon), Varane (Flashback SBC), Ruben Dias (TOTY) vagy Cancelo (Headliners).

Továbbá tanácsokat is igyekszik osztani, legutóbb például olyan tippet adott miszerint a türelem a legfontosabb fegyvere az embernek. Nagyon sok kell belőle. Persze ez nem feltétlenül elég, Laura annyira lassítja a játékot, ami tökéletes a játékstílusának és sokat passzol, igyekszik járatni a labdát, míg el nem ér az ellenfele tizenhatosáig. Ha labdát is veszít nem nagyon engedi kontrázni a másikat. Az egyensúlyra kell törekedni, de mégis beüt a krach, akkor teljes erővel át kell állni a 3-4-1-re.

Bár sokan gratuláltak neki és elképedtek rajta, akadt olyan is, aki nem hiszi el, hogy valóban egy 40 éves nő játszotta le a meccseket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!