Megjelenhet valaha Rammus a TFT-ben?

Megjelenhet valaha Rammus a TFT-ben?

Renata Glasc bemutatásával immár 159 hőse van a League of Legendsnek. Közülük 158-at átvittek a Teamfight Tacticsba. A magányos mutáns tatu Rammus a TFT fekete báránya volt, de a Riotnak nagy tervei vannak, hogy végre felvegyék őt egy jövőbeli szettbe.

A League of Legends hősök igazán sokan vannak, így a TFT fejlesztőinek van miből meríteni. A lehetőségek száma szinte végtelen, hiszen az egyes karakterek többször is játékbahozhatóak, akár különböző képességekkel. A rengeteg lehetőség ellenére azonban érkezett egy újonc, az Arcane antagonistája, Silco, aki még a League of Legendsben sem szerepelt eddig. Róla közvetlen az Arcane megjelenése után már megindultak a találgatások, hogy bekerülhet-e későbbiekben az Idézők Szurdokába.

Sajnos Silco személyisége túl komplex, ezért a fejlesztők egyértelművé tették, hogy nem lennének képesek egyik napról a másikra beilleszteni őt a játékba, és annak történetébe, de egy későbbi TFT-frissítésben akár még viszont láthatjuk. Eleinte itt is akadtak bonyodalmak, hiszen Silco egyik legfőbb tulajdonsága az éles esze és manipulációs készsége, ergo sokkal inkább intellektuális “vezető”, mintsem valamiféle ketrecharcos. Az a későbbi frissítés úgy tűnik hamar el is jött, mert a következő update öt arany értékű egységei már tartalmazzák Silcot is.

Ezzel 158-ra nőtt a hősök megjelenésének száma TFT-ben (159 Silcóval) és a hiányzó bajnokok listája csak egy Rammusra csökkent. Az Armordillo egyetlen TFT-szettben sem szerepelt, régóta várt debütálása mémmé vált a közösségben. Ennek nem így kellett volna történnie. Mivel azonban még mindig elkerüli a Riotot, és a TFT Set 7 felé tartunk, a fejlesztők azt tervezik, hogy Rammusnak megadják a jól megérdemelt „ok” debütálást – aminek lassan végre eljön az ideje. Lynda Tang fejlesztő egy interjúban elmondta, hogy Rammus eredetileg a 6. sorozatban és a Neon Nights Mid-Set frissítésében is szerepelt. A tatu végre reflektorfénybe került, bár nem megvásárolható egységként.

„Kezdetben, amikor a 6. sorozatban kezdtük, úgy gondoltuk, hogy az Innovátor megidézi ezeket a dolgokat.” – magyarázta. „Az első Innovator 3 idézés egy Rammus volt Scarab helyett, de nem akartuk, hogy Rammus első fellépése a TFT-ben egy megidézett egység legyen.”

Ami a pontos időzítést illeti, Rammus TFT-debütálása erősen őrzött titok. A játékban egyébként is csak egy egyszerű „ok”-t tudsz kiszedni belőle, és a Riot legalább ugyanilyan szűkszavú ezzel kapcsolatban. Ennek ellenére biztosak abban, hogy a legjobb módot választották arra, hogy megtiszteljék a hőst, és megadják neki a megérdemelt debütálást.

„Rammus egy jövőbeli szettben biztosan jönni fog, és úgy gondolom, hogy jó ötleteink vannak vele kapcsolatban, de a terjedelmi aggodalmak miatt úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk, amíg nem tudjuk megfelelően kezelni TFT karakterként” – zárta Tang.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!