Eldőlt – ez a hőst frissítik a szavazások alapján

Eldőlt – ez a hőst frissítik a szavazások alapján

2022 elején a Riot League of Legends kliensen belül megszavazhatták a játékosok, melyik legyen a következő hős, amelyet frissítenek, a győztes hatalmas fölénnyel Skarner lett.

Skarner, a kristály élharcosa

2011 augusztus kilencedikén jelent meg Skarner a játékban, azóta kisebb változtatásokon már átment a hős, viszont sose volt annyire népszerű, mint a dzsungel többi szereplője. A közösségi szavazáson jelentős fölénnyel nyert, ezért azonnal el is kezdik a munkálatokat a fejlesztése kapcsán.

Ryan „Reav3” Mireles, hőstervezésért felelő vezető producer így nyilatkozott Skarner fejlesztéséről: Nagyon örülünk, hogy Skarner nyerte a VGU-szavazást, mert úgy gondoljuk, hogy rengeteg lehetőség rejlik benne, amitől a LoL-hőskínálatának igazán különleges tagjává válhat. Korábban már próbálkoztunk Skarner képességeinek átdolgozásával, de nem sikerült növelni a népszerűségét, szóval ezúttal jelentősen átdolgozzuk a képességeit, a tematikáját és a kinézetét – mint korábban Sion és Urgot esetében is. Azt mindenképpen szeretnénk megőrizni, hogy a végső képességével elragadhat ellenfeleket, de minden mást az alapoktól építünk újra. A brackern fajról jelenleg alig tudunk valamit, ezért alig várjuk, hogy alaposabban elmerülhessünk a világukban és a történetükben. A lényegi munka csak hónapok múlva veszi kezdetét, ám onnantól kezdve fejlesztői naplókban számolunk be arról, hogy haladunk, és kérni fogjuk a visszajelzéseiteket is. Tartsátok nyitva a szemeteket, érdemes lesz.” 

Gótikus stílus

A globális tematikai szavazáson is elsöprő győzelemnek lehettünk szemtanúi hiszen, a szavazatok közel felével rendelkezett. A kinézet család legutolsó tagja a Gótikus Orianna 2011 júniusában jelent meg, érdekes lesz emiatt is az, hogy a jelenlegi tervezői csapat újdonságaival, mit tudnak kihozni az új kinézetekből.

Riot Eggo McLeggo és Riot Lovestrut az alábbiakat mondta a kinézetek kapcsán: „Rég nem foglalkoztunk a Gótikus tematikával és örülünk, hogy ismét előtérbe kerülhet. Mi is szeretnénk tudni, hogyan festene, gimis korunk népszerű stílusa a LoL-hősein, és számos különböző irányba indulhatunk el. Már el is kezdődött az ötletelés, a cuki és ijesztő megközelítéstől a komoly és sötét hangulatig minden felmerült, és magunk sem tudjuk, hogy a fekete számtalan menő árnyalata közül melyik legyen a kedvencünk. A következő lépés annak megállapítása lesz, hogy mit szeretünk a meglévő Gótikus kinézetekben és hogy milyen irányba szeretnénk elindulni az újakkal! Később jelentkezünk ebben a témában is, de egyelőre szeretnénk kellő komolysággal és racionalitással megközelíteni a tematikát.”

A következő időszakban rengeteg információt kaphatunk majd a fejlesztési csapattól Skarner és a hős kinézetének kapcsán egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.