Így válaszol a Cloud9 a metára

Így válaszol a Cloud9 a metára

Cikksorozatunkban olyan választásokról olvashattok majd, amit profi mérkőzéseken láthattunk és általánosságban a karakterek nem feltétlen adott pozícióra lennének jellemzőek, mégis sikert hoznak a csapat és a játékosok számára.

Az Észak-Amerikai bajnokság második mérkőzés napjának, harmadik összecsapásán a Cloud9 találkozott az Evil Geniuses ellen. Mérkőzésen a csapat edzője, Nick “LS” De Cesare javaslatára, a csapat középső ösvényes játékosa egy olyan hőst választott, amit alapvetően támogatóként láthattunk korábban kizárolagosan, ez a hős nem más volt, mint Soraka. Fudge elmondta, a mérkőzés után lévő interjúban, hogy kizárólagosan a gyakorló mérkőzéseken a Cloud9 akadémia csapata ellen próbálgatta ezt a karaktert. Ennek köszönhetően, bár az ösvényen lemaradással bírt Jojopyun Viktorja ellen, a középső szakaszban Olaf, Camille, Aphelios és Thresh társaságában az EG nem talált fogást a folyamatosan érkező gyógyítások ellen.

Fudge és Blaber duója remekül működött, hiszen több alkalommal is kritikus életerőn lévő Olaf túlélte a sárkányok körüli harcot és amennyiben bárki közel került volna Sorakához, Aphelios darabjai tépte. Az Evil Geniuses oldaláról a felső ösvényes Impact próbálkozott legtöbbször megnehezíteni Fudge játékát a középső szakaszban, viszont a folytonos életerő visszatöltések ellen több alkalommal is elhullott. A mérkőzés utolsó csapat harcában az EG remekül látta meg a lehetőséget és tüntették el Sorakát, viszont ekkor érkezett a Cloud9 lövésze Berserker, az egész harc során érintetlenül tudta halálos csakraimjaival kiosztani a sebzést és hármas gyilkossággal és halál nélkül fejezte be a mérkőzést.

Soraka sikeressége annak volt köszönhető ezen a találkozón, hogy Olaf számára a korai szakaszban lévő lehetőségeket tökéletesen használta ki a Cloud9. Így azon csapatharcokat, ahol emberhátrány nélkül tudtak harcolni, a két karakter sebzésére és gyógyítására semmilyen válasszal nem rendelkezett az EG. A tárgyválasztás és a rúnák semmiben nem különbőznek, a legmagasabb győzelmi aránnyyal rendelkező egyéni rangsorolt választásoktól ezt az alábbi képen láthatjátok.

Ami viszont más, a középső ösvényen több tapasztali pontot szerző Soraka, hamarabb lesz képes kiszolgálni a csapatát nagyobb mennyiségü gyógyítással és ezért a közepső szakaszban erősebb lesz, mint támogató változata. A választást ha kipróbálnátok, mindenképpen Viktor ellen tegyétek meg, hiszen erre az ösvény párosításra készült fel külön a Cloud9 midese, Fudge is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!