League of Legends animét követelnek a rajongók

League of Legends animét követelnek a rajongók

Nem kellett nagy szikra, és egy új kívánság lángja ütötte fel a fejét a League of Legends rajongói között

A 2019-es szezon, és Spirit Blossom esemény kisfilmje óta nyűgözik le a League-játékosokat a különböző cinematic videók, de a sikeres Arcane adaptáció még nagyobb elvárások elé állította a Riot Games dolgozóit. Egy Reddit-felhasználó 'Cheesegrater74' összevágott néhány klipet a Riot korábbi videóiból, hogy egy megfelelő anime intrót készítsen, amely fel is keltette az érdeklődését a League közösség többi tagjának. A rajongók, a Cheesegrater74 által készített szerkesztés láttán könyörögni kezdtek egy spinoffért a Netflix sikersorozata, az Arcane-nel, különösen azért, mert a Riot sok olyan League-show-t tervez, amelyek alap merítése a játékból ered.

Természetesen nem ismertek még, hogy milyen specifikus sorozatokat kapunk majd a jövőben, de a Reddit-bejegyzés visszajelzései alapján a rajongók csakis arra vágynak, hogy mihamarabb egy hivatalos anime adaptációban részesülhessenek. 

„A Riotnak már animációs sorozatot kellene készítenie, vagy valami ilyesmit” – mondta egy ember az anime intrójára reagálva.

Míg az Arcane lenyűgöző animációkkal mesélte el Jinx, Vi és a Piltoverben zajló nagyobb hatalmi harc történetét, a rajongók úgy gondolják, hogy a stúdió rengeteg lehetőséget kínálhat még a hagyományos anime stílushoz. A League of Legends játék háttértörténetei szinte végtelen lehetőséget hordoznak magukban a későbbi sorozatok elkészítéséhez, ami joggal izgatja a rajongók fantáziáját is.

„Engem személy szerint jobban érdekelne a többi város/királyság, mint például a homokos Shurima, a hideg téli Freljord és Ionia, ahol nindzsák is vannak” – mondta egy másik rajongó.

A Riot rengeteg anyagot használhat a jövőbeli projektekhez, és a rajongók azt remélik, hogy ezek közül az egyik egy teljes értékű League of Legends anime lesz a jövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.